Recensies

Ik heb rust in mijn hoofd en lijf

Mijn sessies met Roos heb ik als prettig ervaren. Zij is een rustig en open persoon, duidelijk en oprecht en ook nog eens goed in haar werk. Ze heeft meerdere manieren om je te helpen met je doelen, misschien anders dan wat de meeste gewend zijn maar ik ben er ontzettend mee geholpen. Ik heb handvaten gekregen waarmee ik daarna ook mijzelf kon helpen. Mijn verwachtingen zijn voor een 10 behaald. Ik heb nu rust in mijn hoofd en lijf.

Anoniem

Ik heb meer verbinding met mezelf en met anderen

Ik heb best veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling omdat ik het belangrijk vind om als mens te leren en te groeien. De 4 sessies bij Roos waren zeker een aanvulling hierop omdat Roos met haar “brein navigatie” zaken anders benadert. Stap voor stap neemt ze je mee op reis met haar heldere uitleg zowel in de theorie als in het ervaringsgedeelte. Ik heb heldere inzichten gekregen en meer verbinding met mezelf en met anderen. Roos is professioneel en open met de nodige warmte en gezelligheid. Een vakvrouw pur sang!
Margot Knapen

Roos heeft mij goed verder geholpen richting een meer ontspannen en zelfverzekerde versie van mezelf!

Roos is een ontzettend vriendelijke vrouw die goed naar je luistert. Roos heeft mij goed verder geholpen richting een meer ontspannen en zelfverzekerde versie van mezelf. Ik was zelf al een tijdje bezig met persoonlijke ontwikkeling, maar voelde dat er nog iets miste. Met behulp van de oefeningen van Roos voel ik me steeds vaker ontspannen, pieker ik minder en denk ik meer positief over mezelf. Ik ben er bewuster van wanneer ik mezelf afkraak, doe dit steeds minder en probeer m’n eigen beste vriendin te zijn. Hierdoor hou ik ook meer energie over aan het einde van de dag. Het kan wisselen per dag hoe goed het gaat, maar heb veel tools gekregen om er verder aan te werken! Bedankt Roos!

Lara

Je hebt mij laten inzien dat ook een diep ingesleten patroon te veranderen is!

Je bent heel prettig in de omgang, je hebt een heel positieve benadering en een scherp oog voor vooruitgang en succes(jes) bij mij en zet dat dan ook stevig in het zonnetje. Hiermee roep je bij mij enthousiasme op. Je weet dondersgoed waar je het over hebt, kunt dat goed toelichten en hebt een uitgebreide ‘gereedschapskist’. Ik denk nu met enige regelmaat ‘wat vind ik er van’ in plaats van wat anderen er van vinden. Ik ben me bewust van wanneer ik zit te malen en stop dat dan ook. Je hebt mij laten inzien dat ook een diep ingesleten patroon te veranderen is.

Anoniem

Ik heb mijn emoties nu onder controle en heb mijn grenzen aan leren geven

Roos is een fijne vrouw. Gezellig, heel laag drempelig en goed naar je luistert en daarbij gerichte vragen stelt. Naar aanleiding van ervaringen van mijn naaste omgeving en mijn eigen problemen waar ik mee vast liep heb ik besloten het een kans te geven. Ik ging er zelf nuchter in en zou wel zien hoe het liep. Geen seconde spijt gehad!! Ik heb mijn emoties nu onder controle, heb mijn grenzen aan leren geven en geleerd wie ik nu echt ben. Roos werkt echt met je samen en begeleid je daarin heel goed. 100% aanrader.

Anoniem

Mijn angst is 100% verdwenen en ik voel meer zelfliefde!

Ik wilde graag groei van mijn praktijk bewerkstelligen, want ik voelde ergens een blokkade. Mijn angst dat de praktijk niet goed zou draaien en ik ermee zou moeten stoppen is 100% verdwenen :-). Recentelijk heb ik met 200% vertrouwen mijn tarieven verhoogd. Ik voel meer zelfliefde en ik pieker bijna nooit meer. Roos, jij kunt heel afgestemd op de persoon je kunde van verschillende therapieën toepassen. Daardoor is de slagingskans om belemmerende overtuigingen bij je cliënten te doorbreken en te elimineren vele malen hoger. Je bent zeer prettig in de omgang en je communiceert duidelijk in Jip en Janneke taal, terwijl het jargon van de studies zeker anders zal zijn geweest. Je biedt een veilige, fijne en vertrouwde ruimte en sfeer. Ik heb hele mooie toekomstplannen nu. Ik ben mega blij dat ik bij jou ben geweest.

N.G.

Ik ben me meer bewust geworden hoe ik mijn stresslevel omlaag kan krijgen

Ik wilde graag mijn alleen-zijn gevoel veranderen en stress verminderen. Door 2 sessies ben ik me meer bewust geworden hoe ik mijn stresslevel omlaag kan krijgen. Roos weet precies de oefeningen te geven, die op dat moment voor jou nodig zijn. Mijn alleen-zijn gevoel is nu veranderd. Ik kan het omarmen als leermoment en groei. Roos heeft een heerlijk rustige stem waar je naar mag luisteren. Bedankt Roos voor de inzichten die je me hebt gegeven.

Anoniem

Ik durf dingen die ik een half jaar geleden niet durfde

Ik wilde graag van mijn faalangst en mijn piekergedachtes af om zo meer rust te creëren in mijn hoofd. Mijn verwachtingen zijn op een schaal van 1-10 voor een 9 behaald! Ik durf dingen, die ik een half jaar geleden niet had gedurfd, zoals het woord nemen tijdens colleges, bellen met onbekenden en zelfs alleen vliegen. Ik had een erg prettige ervaring bij Roos en heb er veel van geleerd. De sessie hebben mij heel erg geholpen.

Anoniem

Ik voel me een ander mens: bevrijd en mezelf weer terug!

Ja waar zal ik beginnen… Je krijgt zoveel meer dan waarvoor je komt. Je pakt je hoofddoel aan en tegelijkertijd ook je subdoelen. Geen enkele uitdaging is te gek voor Roos. Het is een investering op de korte termijn maar iedere cent dubbel en dwars waard. Wil je snel resultaat en geen zin in eindeloze praatsessies en je al je trauma’s op tafel te gooien? Maak die afspraak, je zult geen spijt krijgen. Ik voel mij in ieder geval een ander mens, bevrijd en mezelf weer terug.

Warme groet, Kirsten

Door Roos heb ik eindelijk weer zin in het leven!

Ik had als verwachting dat ik mij iets zekerder over mijzelf zou voelen en hoopte dat ik wat positiever in het leven kon gaan staan. Ik heb veel meer dan mijn verwachtingen behaald. Ik ben echt oprecht een ander mens. Ik geniet van de kleine dingen in het leven, hoe cliche dat ook klinkt. Ik kan op momenten intens gelukkig zijn. Dat is iets wat ik niet had verwacht. Roos is een geweldig mens dat mij enorm heeft geholpen. Ik was mijn hele leven aan het vechten met depressie, energie tekort en futloosheid. Door Roos heb ik eindelijk weer zin in het leven. Ik sta elke dag met meer energie op en kan van de kleine dingen weer genieten. Ik raad Roos echt, oprecht aan al mijn vrienden en familie aan.

Na mijn eerste sessie ben ik vrij van nachtmerries en herbelevingen!

Na jaren van therapie, klinieken en veel afwijzingen kwam ik terecht bij Roos. Nadat ik haar site had gelezen voelde ik gelijk een klik en besloot ik haar een bericht te sturen. Ik herbeleefde mijn trauma ervaring namelijk elke nacht, 15 jaar lang, ik was helemaal op en dacht dat het maar “accepteren” was. Natuurlijk ben je na al die jaren therapie erg sceptisch en leef je met het gevoel “ niemand kan mij helpen”. Niets bleek minder waar. Na mijn eerste sessie ben ik vrij van de nachtmerries, het trauma is op afstand, ik voel me bevrijd! Ik heb veel geleerd over mezelf, voel me vanuit mijn innerlijk echt sterk en straal dat naar buiten. Zelfverzekerd! Roos is een heel fijn, realistisch maar ook humoristisch persoon waar heel goed mee te werken is. Zij geeft je handvatten die ergens voor staan en die je ook echt helpen! Mijn verwachtingen zijn voor een 10 behaald!

❤️ Bedankt!

 

 

Mijn werkstress is erg verminderd en ik heb meer rust in mijn hoofd!

Een hele fijne introductie op Hypnotherapie gehad bij Roos. Na 4 sessies en praktische oefeningen voor thuis heb ik meer rust in mijn hoofd en buik kunnen creeeren (waar mijn doelstellingen ook op gericht waren). Mijn werkstress is erg verminderd, en als het weer voorkomt kan ik snel signaleren dat het niet klopt en mijn gedrag veranderen. Ik heb mijn grenzen daardoor beter leren kennen. Door deze vermindering van stress is mijn opgeblazen buik ook bijna weg en daar ben ik heel blij mee!

Karlijn

Ik voel me blijer en gelukkiger en ik weet nu hoe liefde voor mezelf voelt

Ik wilde graag van paniek, angst en burn-out gerelateerde concentratieproblemen af en een ontzettend gevoel van waardeloosheid. Ik had ook een aantal lichamelijke klachten. Mijn angst om te spreken in een groepje mensen of om voor mezelf op te komen, vanuit mijn gevoel spreken is verbeterd van een 3 naar een 7,5! Ik ben veel zekerder over mezelf. De paniek die ik voelde, met koud zweet en vecht- en vluchtsymptomen zijn echt stukken verminderd. Ik heb geleerd me te focussen op de behaalde verandering in plaats van wat er nog niet goed gaat. Ik ben veel meer tevreden en soms zelfs trots op mezelf. Ik voel me blijer en gelukkiger. Ik kan het woord gelukkig nu uitspreken ;-). Ik ben mezelf meer gaan waarderen en weet nu hoe liefde (voor mezelf) voelt.
Roos, je bent concreet, recht voor zijn raap, en vooral super doortastend. Je weet meteen door te dringen tot de kern van het probleem en daar de juiste methode voor in te zetten uit jouw rijk gevulde toolbox. Geen tijd gaat verloren in een sessie met jou. Je haalt er alles uit wat er in zit. Echt waar voor je geld en de resultaten zijn echt heerlijk om te ervaren in mijn dagelijks leven.

Heel hartelijke groeten, Olga

Het voelt alsof ik een reset heb gehad!

Ik had veel last van onrust in mijn hoofd en lijf. Het voelt alsof ik een reset heb gehad. Ik heb beter leren omgaan met gedachten en sensaties in mijn lichaam. Ik heb ook andere manieren van benaderen en kijken naar mezelf en anderen geleerd. Roos legt alles goed en duidelijk uit. Ik heb fijne oefeningen voor thuis meegekregen, waar ik nog heel lang wat aan ga hebben! Op een schaal van 0 – 10 heb ik mijn doel: meer rust in mijn lijf en mijn hoofd, voor een 8 gehaald.

Miranda

Mijn energie is enorm verbeterd, mijn darmen zijn rustiger en ik heb er nog een extra kadootje bij!

Al enige tijd kampte ik met vermoeidheidsklachten, darmproblemen en de huidziekte Lichen Sclerosus. Mensen vonden het maar vreemd dat ik altijd zo moe was omdat ik zo jong ben. Uiteindelijk zet het je aan het denken waar het aan kan liggen en ga je dingen uitproberen om je dagelijks oké te voelen, maar niets hielp. Totdat mijn nichtje adviseerde om naar Roos te gaan. Het meest bijzondere aan de sessies vond ik dat onder je klachten hele andere dingen verborgen zitten, waar je zelf nooit aan zou denken. Door de professionele begeleiding van Roos ben ik nu verder in mijn ontwikkeling gekomen dan dat ik bij een psycholoog zou zijn geweest. Mijn energie is enorm verbeterd, mijn darmen zijn rustiger en als kadootje, waarvoor ik in eerste instantie niet kwam, is dat ik minder angstig ben, steeds meer voor mezelf kies en geen paniekaanvallen meer in mijn slaap heb. Heel erg bedankt voor deze mooie reis!

Ilona

Ook de stress heb ik meer onder controle!

Toen ik de eerste keer bij je kwam met de vraag om mijn buikklachten en mijn stress te verminderen voelde het al heel vertrouwd. Je bent liefdevol, stelt vragen over mij, hebt humor tussendoor om het ijs wat te breken en om het niet al te heftig te laten zijn, maar wat meer ontspannen. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Je geeft goede adviezen en tips. Ook de map met huiswerk is erg duidelijk en overzichtelijk. Zelf vind ik dit nog wat moeilijk om aan te werken, maar dat is mijn taak. Wanneer ik vragen had kon ik bij je terecht. Je bent wel heel duidelijk en dat is ook wel nodig. Ik wist precies wat ik aan je had. Mijn buikklachten zijn met momenten verdwenen en ook de stress heb ik veel meer onder controle. Bedankt voor alles!

Anoniem

Eindelijk kan ik genieten van de zomer en het droge weer!

Na lang zoeken voor een oplossing voor mijn hooikoortsklachten en reacties bij huisdieren en sommige fruitsoorten, ben ik per toeval bij hypnotherapie uitgekomen. Mijn eerste reactie was: “hoe kan dat nu mij van mijn hooikoorts afhelpen” maar aan de andere kant toch wel nieuwsgierig en bereid om alles maar aan te grijpen om normale zomers te krijgen.
Tijdens de eerste sessie werd al vrij snel duidelijk dat Roos mij zeker kon helpen bij mijn klachten. Roos hanteert een fijne werkwijze, waarbij ze luistert en echt kijkt naar wat ‘jij’ nodig hebt. Ze wist bij mij  al vrij snel toch wel een beetje het spannende idee bij een hypnose weg te nemen, door duidelijk uit te leggen hoe en wat het precies inhoudt.
Na 1 dag voelde ik mij vol energie en leek het wel alsof er een last van mij afgevallen was.
Na 3 sessies en enkele weken later heb ik dan eindelijk de zomer waar ik zo naar verlangde, geen zorgen meer om ronddwarrelende pollen of fruit wat je niet kon eten, of een kat die voor je neus over tafel loopt.  Ik heb weer meloen gegeten, een kat geknuffeld zonder een nare reactie, geen jeukende ogen of loopneus maar een niets aan de hande reactie.
Roos, heel erg bedankt! Jij hebt mijn zomer weer mooi gemaakt!

Groetjes, Marc

Mijn dochter slaapt weer!!!

Al jarenlang heeft mijn dochter slaapproblemen. Ik ben naar Roos gegaan om dit probleem te verhelpen.. Roos is zeer bekwaam, invoelend en bereid om koers te wijzigen als dat dienend is. Ik heb in de sessie veel inzicht gekregen over mijn rol als vader, waardoor de dynamiek in huis anders is en mijn dochter veel beter slaapt, omdat ze haar rol in het gezin beter kent. Roos is bijzonder bekwaam en ervaren, waardoor het makkelijk was om me veilig te voelen en me open te stellen voor mijn helingsproces. Mijn doel, dat mijn dochter weer slaapt is voor een 10 behaald!
Kasper

Een heel fijn traject met een fantastisch resultaat!

Ik had last van paniekaanvallen en slapeloosheid. En ik maakte mij veel zorgen om dingen. Na een lang traject bij een psycholoog met weinig resultaat ben ik op zoek gegaan naar andere methoden. Een bekende van mij wees mij op de behandelingen bij Roos, waarbij je ingaat op je onbewuste. Eindstand bleek dit een schot in de roos! Door haar doelgerichte aanpak kom je snel tot de kern. Middels spiertesten kom je erachter wat het echte probleem is en ga je samen aan de slag om deze zelfsabotage op te lossen. Daarnaast krijg je handvatten om thuis mee aan de slag te gaan. Al met al een fijn traject, met een fantastisch resultaat. Ik heb geen paniekaanvallen meer, slaap goed en zit lekker in mijn vel! Ik kan voor mijn gevoel beter relativeren en mij minder zorgen maken om zowel zakelijke als privégebeurtenissen. Vooral de manieren om de piekerknop uit te zetten helpen enorm hierbij. Dank daarvoor Roos!

Anoniem

YESS! Ik ben van mijn faalangst af

Roos heeft mij op een bijzondere manier van mijn faalangst afgeholpen. Ik heb in mijn leven al eerder therapieën gevolgd, maar daar was ik nog niet tot de kern gekomen die in mijn onbewuste lag. Roos heeft een brede toolkit aan methodieken, waardoor wij in deze therapie wel goed tot de kern kwamen en waardoor ik nu weer klachtenvrij ben! Roos was hier en daar soms wel wat streng en confronterend, maar dat had ik blijkbaar nodig. Ik ben nu echt gestart met het opzetten van mijn eigen praktijk, wat ik eerder wel wilde maar steeds niet durfde. Ik heb een netwerkafspraak gemaakt met de yogaschool bij mij uit de buurt en we gaan samen in januari een workshopdag organiseren. Dit betekent kans op een goede naamsbekendheid en meeliften op een mega klantenbestand. YESS! Roos, nogmaals dank, want zonder jouw begeleiding was dit nooit zo snel gelukt en met zo weinig angst. Bedankt!

Anoniem

Roos heeft van mij een positiever mens gemaakt

Door een aantal gebeurtenissen in mijn leven heb ik met verschillende psychologen gesproken, deze mensen konden mijn muur niet afbreken. Dankzij mijn vader ben ik in contact gekomen met Roos. Roos sloeg de spijker met de eerste sessie al op zijn kop. Door de dingen in het verleden te begrijpen en te accepteren, heb ik minder stress, vind ik andere dingen belangrijk. Na de sessies heb ik minder last van negatieve stemmen in mijn hoofd, waar ik vroeger lang last had van een fout die ik had gemaakt, kan ik deze nu makkelijker naast me neerleggen en ligt mijn lat ook lager. Ook is de ziekte van Crohn ook minder aanwezig in mijn leven. Ik ben momenteel zelfs gestopt met de medicatie daarvoor. Roos heeft van mij een positiever mens gemaakt.
Roos, heel erg bedankt voor de inzichten en de zelfliefde die ik dankzij jou ervaar.

Gerjanne van Middendorp

Ik val af, heb veel meer energie en sta weer positief in het leven

Toen ik bij Roos kwam had ik al jaren geworsteld met het fenomeen zelfsabotage. Op zeer deskundige wijze kon Roos erachter komen waar de problemen vandaan kwamen en heeft dat door middel van spiertesten, gerichte vragen en hypnose opgelost. Voel mij fantastisch en voor het eerst in mijn leven val ik af zonder moeite.  Mijn verwachtingen en doelen (onverwerkte trauma’s oplossen, zelfsaboterend gedrag veranderen en afvallen) zijn echt voor een 10 behaald. Ga ook heel ontspannen met eten om nu en gebruik het niet meer om mijn emoties weg te stoppen. Heb veel meer energie en sta weer positief in het leven.

Nogmaals bedankt en tot ziens.

Groetjes, Trees

Mijn pijn en vermoeidheid zijn heel erg verminderd, en ik ben ook nog afgevallen!

Ik ben bij Roos terechtgekomen via bekenden, die goede ervaringen hadden. Mijn hulpvraag was om van mijn pijn af te komen vanwege mijn endometriose en mogelijk ook de endometriose te verminderen of daar zelfs van af te komen. Roos legt alles erg goed uit en vraagt ook om toestemming, wat ik als prettig ervaar. En de manier waarop ze werkt is ook heel prettig. Op een schaal van 0-10 is mijn doel voor een 9 behaald. Mijn pijn en vermoeidheid zijn heel erg verminderd. Ook ben ik afgevallen, waar ik heel blij mee ben. Daardoor zit ik weer lekker in mijn vel!

Anoniem

Roos heeft me mijn leven terug gegeven.

In 2002, net een jaar afgestudeerd als kinesitherapeut kreeg ik de diagnose Depressie met Angstpsychose ( door PTSS). Dat was het dan, weg waren mijn dromen en in plaats daarvan een cadeaupakket bestaande uit zorgen, medicatie , psychiaters , psychologen en ziekenhuisopnames die niet meer op één hand geteld kunnen worden.

In 2020 maakte ik kennis met PMA en zocht ik een coach die met mijn onderbewuste wilde werken. Zo ben ik bij Roos terecht gekomen. Ik voelde heel sterk dit wil ik echt en ik ben nog nooit zo professioneel en respectvol benaderd geweest. Ze gaf me de tijd, ruimte en tools om bij mijn onderbewuste te komen dat ik meer en meer nu ook nog aanspreek. Het is uiteindelijk een combinatie geworden van PMA en hypnotherapie die mij zo goed geholpen heeft.

Veranderen gebeurt niet op één twee drie, maar ik hoef geen psychologen en medicatie meer, heb geen opnames meer gehad maar wel een nieuw cadeaupakket: tonnen energie, ruimte voor mezelf en anderen en een nieuw levensmotto: Dat ik elke dag een betere versie van mezelf worden mag.

Valérie Helsen uit België

Ik ben een betere versie van mezelf!

Ik ben naar Roos gegaan met diverse klachten en trauma’s, nadat ik al bij verschillende therapeuten ben geweest. Daar ben ik wel op weg geholpen, maar nog lang niet van al mijn klachten verlost.
Door verschillende behandelmethodes die Roos aanbiedt, de ervaringen van mijn partner die eerder door Roos behandeld is, en de click die er bij de intake was, hebben ertoe geleid dat ik vanaf de start al veel vertrouwen in Roos en haar behandelmethode had. Een groot probleem waar ik mee worstelde was, dat ik geen grenzen kon stellen waardoor mijn grenzen door anderen met voeten getreden werden. Hierdoor heb ik trauma’s opgelopen die met hypnotherapie succesvol zijn aangepakt.
Ook was ik altijd op zoek naar goedkeuring en bevestiging van anderen bij alles wat ik deed. Deze onzekerheid is met een aantal bezoeken aan Roos sterk verminderd en kan ik weer op mezelf vertrouwen, mijn zelfbeeld is nu weer positief!
Verder is mijn chronische pijn in rug en handen veranderd. Het is nu beter te verdragen en mee om te gaan.
Kortom: Ik ben een betere versie van mezelf!

Eline de Jong

Ik heb er iedere dag profijt van en voel mij in veel opzichten een ander mens

Na een best wel hevige burnout, ben ik op zoek gegaan naar hulp om er weer goed boven op te komen.
Ik ben daarvoor bij psychiaters, maatschappelijk werkers, therapeuten e.d. geweest, met wisselend succes.
Bij sommige behandelingen heb ik zeker baat gehad, en deze hebben me wel degelijk geholpen.
Toch kwam ik er niet goed bovenop en bleef met de laatste resten van de burnout zitten.
In mijn zoektocht om daar vanaf te komen stuitte ik op PMA, ik las hierover en had het idee dat dit zou kunnen helpen.
Toen heb ik op de site over PMA gezocht naar een behandelaar, en ben bij Roos terecht gekomen.
Dit bleek een goede keus te zijn, ben erg goed geholpen door haar behandelingen, niet alleen met PMA maar ook hypnotherapie.
Gedurende de afspraken die ik daar heb gehad zag ik ook meer mogelijkheden, dus ondertussen is mijn vrouw ook heel erg geholpen door Roos.
Ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen, ik heb er iedere dag profijt van, en voel me in veel opzichten een ander mens.
Bedankt Roos

H. van Middendorp

Met Roos heb ik enorme stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling

Met Roos heb ik enorme stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Toen ik in mijn 2e burn-out belandde begreep ik dat ik echt iets moest veranderen aan mezelf om niet meer in deze situatie terecht te komen. Roos heeft me laten inzien wat mijn overtuigingen zijn, waar ze vandaan komen en hoe ik ze kan ombuigen naar andere, meer functionele overtuigingen. Ze heeft bij mij PMA en hypnotherapie ingezet, maar combineerde dit ook elke sessie met een voor- en nagesprek waarin zij concrete voorbeelden geeft en heel helder en met humor uitlegt en verbanden legt. Haar kennis en inzicht hebben mij in de sessies gigantisch vooruit geholpen.
Ik heb mezelf op mijn 37e leren kennen, ik voel me vrijer en ik ben ervan overtuigd dat ik niet in een derde burn-out terecht zal komen. Ik ben zekerder en blijer geworden en ik heb mezelf met het inschakelen van Roos een cadeau gegeven waar ik mijn hele leven van zal profiteren.

Denise van Damme

Ik ben een stuk rustiger geworden en kan beter relativeren

Ik ben naar Roos toegegaan om te werken aan mijn opvliegendheid en mijn opvliegende karakter. En ook om meer overzicht te krijgen in dingen die echt belangrijk zijn/ de prioriteiten.
Ik heb de aanpak van Roos ervaren als zeer prettig rustig en begripvol naar hoe ik erin stond. Ik was nog best wel sceptisch ten opzichte van (zelf)hypnose, maar ze heeft het toch voor elkaar gekregen. De sessie hebben mij veel opgeleverd. Ik ben een stuk rustiger geworden en ik kan vaker de dingen beter relativeren.

Marcel Haarman

Het resultaat: mijn hartpijn is over, weg, opgelost

Na meerdere webinairs over PMA gevolgd te hebben nam ik de beslissing om een goede coach te zoeken in verband met al heel lang bestaande pijnklachten.
Je legde heel duidelijk en begrijpelijk de werking van het brein uit, en wat oude patronen in je onbewuste met je doen en wat voor invloed ze hebben in je lijf en op pijnklachten. Daarna in de sessie, door de manier waarop jij stuurt was het echt bizar wat er toen naar boven kwam. Ik ging naar mijn kindjaren, naar mijn gevoel van dat moment, de pijn, de afwijzing, het kwam allemaal naar boven. Je herinnert en herbeleeft.
Jij leidde mij daar in het volste vertrouwen doorheen en ondanks wat er naar boven kwam voelde het goed, bevrijdend en gehoord. We zijn diep gegaan in de sessies maar ik vond het heel erg fijn om dat samen met jou gedaan te hebben jij gaf mij de rust om dingen los te laten en de tools om ze te verwerken.
Het resultaat: mijn hartpijn is over, weg, opgelost.
De pijnsessie onder hypnose vond ik magisch en heel rustgevend en even geen pijn voelen dat was super fijn .
Lieve Roos ik waardeer je ongelooflijke inzet zowel fysiek als mentaal. Je bent een super goede coach ik zou iedereen die problemen heeft direct naar jou sturen. Ik heb veel van je geleerd vooral mezelf op nr 1 te zetten. De pijn is nog niet weg maar ik sta anders in het leven, maak andere keuzes kijk eerst wat wil ik. Vol vertrouwen naar de toekomst. Mega dankbaar dat jij deel hebt uitgemaakt van mijn leven. Dank je wel voor alles.
Als je je geraakt voelt in een oude pijn, zoek een veilige plek. Die heb ik bij jou gevonden.

Ina

Ik heb geen buikpijn meer en kom meer voor mezelf op

Ik was ten einde raad, want ik had iedere dag ontzettende buikpijn. Ik werd eraan geopereerd, maar het was niet te verklaren waarom ik steeds zo’n pijn had. Ik las op facebook over PMA, volgde online een en ander en het sprak mij aan. Ik dacht: ik moet dit proberen, want ik ben ten einde raad. Zo ben ik bij Roos terecht gekomen. Roos is een heel warm persoon. Ik voelde me heel veilig bij haar. Ik was voor de eerste sessie best zenuwachtig, maar het verliep heel soepel. Ik stapte naderhand in de auto en tot mijn verbazing werd mijn hele buik warm. Ik had even geen buikpijn. De dagen erna waren er momenten dat ik ook geen buikpijn had. De volgende behandeling werd ik een heel ander mens. Ik kwam voor mezelf op. Ik kon dingen meer loslaten, wat heel moeilijk voor mij was. Roos heeft me geleerd dat ik er mag zijn en dat ik van mezelf kan houden als persoon. Ik ben zelfs een keer onder hypnose geweest. Ik werd bevrijd van iets waar ik al 51 jaar mee heb rondgelopen. Mijn buikpijn is weg!. Ik raad het iedereen aan, je bent daarna een vrij mens.

Marianne Stobbe

Zekerder, stabieler en vrijer

Ik heb een hypnotherapie sessie bij Roos geboekt omdat ik na heel veel andere vormen van werk aan mezelf met een gevoel bleef lopen waar ik vanaf wilde. Ik had een goed gevoel bij Roos waardoor ik het aandurfde deze sessie aan te gaan. Roos heeft mij geweldig goed begeleid in een voor mij pittige sessie. Haar professionaliteit, nuchterheid en kunde maken dat ik alle vertrouwen in haar en haar werk heb. Sindsdien voel ik me zekerder, stabieler en vrijer!

Anouk

Zo doortastend, zo humoristisch en zo open en eerlijk

Zo doortastend, zo humoristisch, zo oprecht, zo spiegelend, zo open & eerlijk, zo vertrouwd en zo positief. Dit weerspiegelt Roos als hypnotherapeut voor mij. En met deze eigenschappen hielp zij mij in 1 sessie van mijn lever-walging af. Ergo, ik bestelde vorige week zelfs lever in een restaurant! Dankjewel Roos, you rock girl!

Nathalie