Het resultaat: mijn hartpijn is over, weg, opgelost

Na meerdere webinairs over PMA gevolgd te hebben nam ik de beslissing om een goede coach te zoeken in verband met al heel lang bestaande pijnklachten.
Je legde heel duidelijk en begrijpelijk de werking van het brein uit, en wat oude patronen in je onbewuste met je doen en wat voor invloed ze hebben in je lijf en op pijnklachten. Daarna in de sessie, door de manier waarop jij stuurt was het echt bizar wat er toen naar boven kwam. Ik ging naar mijn kindjaren, naar mijn gevoel van dat moment, de pijn, de afwijzing, het kwam allemaal naar boven. Je herinnert en herbeleeft.
Jij leidde mij daar in het volste vertrouwen doorheen en ondanks wat er naar boven kwam voelde het goed, bevrijdend en gehoord. We zijn diep gegaan in de sessies maar ik vond het heel erg fijn om dat samen met jou gedaan te hebben jij gaf mij de rust om dingen los te laten en de tools om ze te verwerken.
Het resultaat: mijn hartpijn is over, weg, opgelost.
De pijnsessie onder hypnose vond ik magisch en heel rustgevend en even geen pijn voelen dat was super fijn .
Lieve Roos ik waardeer je ongelooflijke inzet zowel fysiek als mentaal. Je bent een super goede coach ik zou iedereen die problemen heeft direct naar jou sturen. Ik heb veel van je geleerd vooral mezelf op nr 1 te zetten. De pijn is nog niet weg maar ik sta anders in het leven, maak andere keuzes kijk eerst wat wil ik. Vol vertrouwen naar de toekomst. Mega dankbaar dat jij deel hebt uitgemaakt van mijn leven. Dank je wel voor alles.
Als je je geraakt voelt in een oude pijn, zoek een veilige plek. Die heb ik bij jou gevonden.

Ina

Dat je nog steeds aan het lezen bent vertelt mij dat ik iets in je trigger.
Zullen we dan maar eens even kennismaken?