Door Roos heb ik eindelijk weer zin in het leven!

Ik had als verwachting dat ik mij iets zekerder over mijzelf zou voelen en hoopte dat ik wat positiever in het leven kon gaan staan. Ik heb veel meer dan mijn verwachtingen behaald. Ik ben echt oprecht een ander mens. Ik geniet van de kleine dingen in het leven, hoe cliche dat ook klinkt. Ik kan op momenten intens gelukkig zijn. Dat is iets wat ik niet had verwacht. Roos is een geweldig mens dat mij enorm heeft geholpen. Ik was mijn hele leven aan het vechten met depressie, energie tekort en futloosheid. Door Roos heb ik eindelijk weer zin in het leven. Ik sta elke dag met meer energie op en kan van de kleine dingen weer genieten. Ik raad Roos echt, oprecht aan al mijn vrienden en familie aan.

Dat je nog steeds aan het lezen bent vertelt mij dat ik iets in je trigger.
Zullen we dan maar eens even kennismaken?