YESS! Ik ben van mijn faalangst af

Roos heeft mij op een bijzondere manier van mijn faalangst afgeholpen. Ik heb in mijn leven al eerder therapieën gevolgd, maar daar was ik nog niet tot de kern gekomen die in mijn onbewuste lag. Roos heeft een brede toolkit aan methodieken, waardoor wij in deze therapie wel goed tot de kern kwamen en waardoor ik nu weer klachtenvrij ben! Roos was hier en daar soms wel wat streng en confronterend, maar dat had ik blijkbaar nodig. Ik ben nu echt gestart met het opzetten van mijn eigen praktijk, wat ik eerder wel wilde maar steeds niet durfde. Ik heb een netwerkafspraak gemaakt met de yogaschool bij mij uit de buurt en we gaan samen in januari een workshopdag organiseren. Dit betekent kans op een goede naamsbekendheid en meeliften op een mega klantenbestand. YESS! Roos, nogmaals dank, want zonder jouw begeleiding was dit nooit zo snel gelukt en met zo weinig angst. Bedankt!

Anoniem

Dat je nog steeds aan het lezen bent vertelt mij dat ik iets in je trigger.
Zullen we dan maar eens even kennismaken?