Mijn energie is enorm verbeterd, mijn darmen zijn rustiger en ik heb er nog een extra kadootje bij!

Al enige tijd kampte ik met vermoeidheidsklachten, darmproblemen en de huidziekte Lichen Sclerosus. Mensen vonden het maar vreemd dat ik altijd zo moe was omdat ik zo jong ben. Uiteindelijk zet het je aan het denken waar het aan kan liggen en ga je dingen uitproberen om je dagelijks oké te voelen, maar niets hielp. Totdat mijn nichtje adviseerde om naar Roos te gaan. Het meest bijzondere aan de sessies vond ik dat onder je klachten hele andere dingen verborgen zitten, waar je zelf nooit aan zou denken. Door de professionele begeleiding van Roos ben ik nu verder in mijn ontwikkeling gekomen dan dat ik bij een psycholoog zou zijn geweest. Mijn energie is enorm verbeterd, mijn darmen zijn rustiger en als kadootje, waarvoor ik in eerste instantie niet kwam, is dat ik minder angstig ben, steeds meer voor mezelf kies en geen paniekaanvallen meer in mijn slaap heb. Heel erg bedankt voor deze mooie reis!

Ilona

Dat je nog steeds aan het lezen bent vertelt mij dat ik iets in je trigger.
Zullen we dan maar eens even kennismaken?