Over mij

Roos Simbula
Succesvol, maar toch niet …

Een groot deel van mijn leven heb ik steeds keihard gewerkt én goede resultaten gehaald. Schooldiploma’s heb ik met gemak gehaald, en zelfs in mijn hobby’s blonk ik uit. Lekkere mazzelaar hoor ik je al denken.
Maar ik voelde altijd druk om te presteren en kon niet achterover leunen, want ik was steeds maar op weg naar de volgende prestatie, bang dat die niet goed genoeg was.

Elke keer in mijn leven als ik kritiek kreeg ging ik ongelooflijk aan mezelf twijfelen en piekeren. Uiteindelijk kwam daar op 28-jarige leeftijd een burn-out. De bron daarvan was dat ik werkelijk alles deed om afwijzing te voorkomen.

Mind-navigatie Maarssen Utrecht | Roos Simbula

En toen wist ik het nóg niet……

Ik wist wat mijn probleem was, maar dat veranderen lukte dus niet met erover praten, tips en adviezen. Wat heb ik lopen ploeteren, op zoek naar die ene sleutel tot verandering. Uiteindelijk heb ik hem gevonden: mijn onderbewuste. (Wist ik veel dat meer dan 95% van je denken, voelen en doen bepaald wordt door je onbewuste!). Met hulp heb ik andere manieren geleerd om me veilig te voelen, veerkrachtig te worden en was ik niet meer bang voor afwijzing. En toen waren daar opeens wél die veranderingen en durfde ik te doen wat ik zelf wilde: een nieuwe opleiding volgen en ontslag nemen. Zonder beren op de weg!
Inmiddels heb ik mij de afgelopen 6 jaar gespecialiseerd in gedragsverandering via het onderbewuste en doe ik wat ik het allerleukste vind: anderen helpen het leven te creëren waarin ze helemaal zichzelf kunnen zijn en hun dromen realiseren.

Dit is typisch Roos Simbula

vinkjedonkerblauw

Ik ben erg van de humor en van omdenken. (Dat komt omdat ik overal een plaatje of filmpje bij zie en dan meestal de cabaret-versie.)

vinkjedonkerblauw

Ik ben eerlijk en direct. Altijd vanuit een liefdevol hart, maar soms is dat iets confronterend

vinkjedonkerblauw

Ik neem graag mezelf op de hak. Ik schroom ook niet om over mijn eigen blunders te praten en te vertellen wat ik toen nog helemaal niet snapte, maar nu wel.

vinkjedonkerblauw

Ik ben absoluut spiritueel, maar wel met beide voeten op de grond.

vinkjedonkerblauw

Ik ben een doorzetter. Als iets niet meteen lukt, dan zoek ik net zo lang tot ik een andere manier heb gevonden die wel werkt!

vinkjedonkerblauw

Ik vind het enorm leuk om me bij te blijven scholen, zodat ik mijn toolbox om jou te helpen steeds verder uitbreid. Als je het leuk vindt om te weten wat er allemaal in mijn toolbox zit, kijk dan even op deze pagina.

Mind-navigatie Maarssen Utrecht | Roos Simbula

Mijn visie op het blijvend veranderen van je gedrag is
dat je niet alleen focust op wat je niet wilt, maar vooral ontdekt wat je wel wilt.
Roos Simbula

Mind-navigatie Maarssen Utrecht | Roos Simbula

Als je me zou kennen zou je weten dat …

Mind-navigatie

Ik een echt natuurmens ben. Elk jaar vanaf eind januari begin ik dagelijks al te kijken of ik de eerste verse groene blaadje aan mijn hortensia’s zie ontluiken. Als ik de eerste gespot heb noteer ik deze zelf verklaarde feestdag in mijn agenda!

Mind-navigatie

Ik nagenoeg vegan eet (o.k., kaas glipt er af en toe tussendoor).

Mind-navigatie

Mijn tempo van boeken kopen hoger is dan het tempo waarin ik tijd heb om ze te lezen. Mijn all time favorite is De anatomie van de vrede (Arbinger Institute).

Mind-navigatie

Ik een ontzettend geurmens ben. Ik lees niet alleen boeken, maar ruik er ook in!

Ik gun jou mijn transformatie

Omdat mijn zoektocht naar me veilig voelen en ‘voor mezelf kiezen‘ zo lang is geweest, weet ik hoe radeloos je je af en toe kunt voelen. Maar ook hoezeer je soms het gevoel kunt hebben dat je misschien wel de enige bent. Ik snap dat de volgende stap een hele grote is. Maar ik gun jou net zo’n grote verandering als ik zelf ondergaan heb. Een leven waarin jij voelt dat je waardevol bent, op jezelf durft te varen en het leven creëert waar je altijd al van droomde.
Gun jij het jezelf ook en denk je dat ik de aangewezen persoon ben om jou te begeleiden op weg naar het leven waar je altijd al van droomde? Neem dan contact op via onderstaand formulier.