Ook de stress heb ik meer onder controle!

Toen ik de eerste keer bij je kwam met de vraag om mijn buikklachten en mijn stress te verminderen voelde het al heel vertrouwd. Je bent liefdevol, stelt vragen over mij, hebt humor tussendoor om het ijs wat te breken en om het niet al te heftig te laten zijn, maar wat meer ontspannen. Ik heb de samenwerking als heel prettig ervaren. Je geeft goede adviezen en tips. Ook de map met huiswerk is erg duidelijk en overzichtelijk. Zelf vind ik dit nog wat moeilijk om aan te werken, maar dat is mijn taak. Wanneer ik vragen had kon ik bij je terecht. Je bent wel heel duidelijk en dat is ook wel nodig. Ik wist precies wat ik aan je had. Mijn buikklachten zijn met momenten verdwenen en ook de stress heb ik veel meer onder controle. Bedankt voor alles!

Anoniem

Dat je nog steeds aan het lezen bent vertelt mij dat ik iets in je trigger.
Zullen we dan maar eens even kennismaken?