Eindelijk kan ik genieten van de zomer en het droge weer!

Na lang zoeken voor een oplossing voor mijn hooikoortsklachten en reacties bij huisdieren en sommige fruitsoorten, ben ik per toeval bij hypnotherapie uitgekomen. Mijn eerste reactie was: “hoe kan dat nu mij van mijn hooikoorts afhelpen” maar aan de andere kant toch wel nieuwsgierig en bereid om alles maar aan te grijpen om normale zomers te krijgen.
Tijdens de eerste sessie werd al vrij snel duidelijk dat Roos mij zeker kon helpen bij mijn klachten. Roos hanteert een fijne werkwijze, waarbij ze luistert en echt kijkt naar wat ‘jij’ nodig hebt. Ze wist bij mij  al vrij snel toch wel een beetje het spannende idee bij een hypnose weg te nemen, door duidelijk uit te leggen hoe en wat het precies inhoudt.
Na 1 dag voelde ik mij vol energie en leek het wel alsof er een last van mij afgevallen was.
Na 3 sessies en enkele weken later heb ik dan eindelijk de zomer waar ik zo naar verlangde, geen zorgen meer om ronddwarrelende pollen of fruit wat je niet kon eten, of een kat die voor je neus over tafel loopt.  Ik heb weer meloen gegeten, een kat geknuffeld zonder een nare reactie, geen jeukende ogen of loopneus maar een niets aan de hande reactie.
Roos, heel erg bedankt! Jij hebt mijn zomer weer mooi gemaakt!

Groetjes, Marc

Dat je nog steeds aan het lezen bent vertelt mij dat ik iets in je trigger.
Zullen we dan maar eens even kennismaken?