Een heel fijn traject met een fantastisch resultaat!

Ik had last van paniekaanvallen en slapeloosheid. En ik maakte mij veel zorgen om dingen. Na een lang traject bij een psycholoog met weinig resultaat ben ik op zoek gegaan naar andere methoden. Een bekende van mij wees mij op de behandelingen bij Roos, waarbij je ingaat op je onbewuste. Eindstand bleek dit een schot in de roos! Door haar doelgerichte aanpak kom je snel tot de kern. Middels spiertesten kom je erachter wat het echte probleem is en ga je samen aan de slag om deze zelfsabotage op te lossen. Daarnaast krijg je handvatten om thuis mee aan de slag te gaan. Al met al een fijn traject, met een fantastisch resultaat. Ik heb geen paniekaanvallen meer, slaap goed en zit lekker in mijn vel! Ik kan voor mijn gevoel beter relativeren en mij minder zorgen maken om zowel zakelijke als privégebeurtenissen. Vooral de manieren om de piekerknop uit te zetten helpen enorm hierbij. Dank daarvoor Roos!

Anoniem

Dat je nog steeds aan het lezen bent vertelt mij dat ik iets in je trigger.
Zullen we dan maar eens even kennismaken?