Ik ben een betere versie van mezelf!

Ik ben naar Roos gegaan met diverse klachten en trauma’s, nadat ik al bij verschillende therapeuten ben geweest. Daar ben ik wel op weg geholpen, maar nog lang niet van al mijn klachten verlost.
Door verschillende behandelmethodes die Roos aanbiedt, de ervaringen van mijn partner die eerder door Roos behandeld is, en de click die er bij de intake was, hebben ertoe geleid dat ik vanaf de start al veel vertrouwen in Roos en haar behandelmethode had. Een groot probleem waar ik mee worstelde was, dat ik geen grenzen kon stellen waardoor mijn grenzen door anderen met voeten getreden werden. Hierdoor heb ik trauma’s opgelopen die met hypnotherapie succesvol zijn aangepakt.
Ook was ik altijd op zoek naar goedkeuring en bevestiging van anderen bij alles wat ik deed. Deze onzekerheid is met een aantal bezoeken aan Roos sterk verminderd en kan ik weer op mezelf vertrouwen, mijn zelfbeeld is nu weer positief!
Verder is mijn chronische pijn in rug en handen veranderd. Het is nu beter te verdragen en mee om te gaan.
Kortom: Ik ben een betere versie van mezelf!

Eline de Jong

Dat je nog steeds aan het lezen bent vertelt mij dat ik iets in je trigger.
Zullen we dan maar eens even kennismaken?