Ik val af, heb veel meer energie en sta weer positief in het leven

Toen ik bij Roos kwam had ik al jaren geworsteld met het fenomeen zelfsabotage. Op zeer deskundige wijze kon Roos erachter komen waar de problemen vandaan kwamen en heeft dat door middel van spiertesten, gerichte vragen en hypnose opgelost. Voel mij fantastisch en voor het eerst in mijn leven val ik af zonder moeite.  Mijn verwachtingen en doelen (onverwerkte trauma’s oplossen, zelfsaboterend gedrag veranderen en afvallen) zijn echt voor een 10 behaald. Ga ook heel ontspannen met eten om nu en gebruik het niet meer om mijn emoties weg te stoppen. Heb veel meer energie en sta weer positief in het leven.

Nogmaals bedankt en tot ziens.

Groetjes, Trees

Dat je nog steeds aan het lezen bent vertelt mij dat ik iets in je trigger.
Zullen we dan maar eens even kennismaken?