Na mijn eerste sessie ben ik vrij van nachtmerries en herbelevingen!

Na jaren van therapie, klinieken en veel afwijzingen kwam ik terecht bij Roos. Nadat ik haar site had gelezen voelde ik gelijk een klik en besloot ik haar een bericht te sturen. Ik herbeleefde mijn trauma ervaring namelijk elke nacht, 15 jaar lang, ik was helemaal op en dacht dat het maar “accepteren” was. Natuurlijk ben je na al die jaren therapie erg sceptisch en leef je met het gevoel “ niemand kan mij helpen”. Niets bleek minder waar. Na mijn eerste sessie ben ik vrij van de nachtmerries, het trauma is op afstand, ik voel me bevrijd! Ik heb veel geleerd over mezelf, voel me vanuit mijn innerlijk echt sterk en straal dat naar buiten. Zelfverzekerd! Roos is een heel fijn, realistisch maar ook humoristisch persoon waar heel goed mee te werken is. Zij geeft je handvatten die ergens voor staan en die je ook echt helpen! Mijn verwachtingen zijn voor een 10 behaald!

❤️ Bedankt!

 

 

Dat je nog steeds aan het lezen bent vertelt mij dat ik iets in je trigger.
Zullen we dan maar eens even kennismaken?