Mijn angst is 100% verdwenen en ik voel meer zelfliefde!

Ik wilde graag groei van mijn praktijk bewerkstelligen, want ik voelde ergens een blokkade. Mijn angst dat de praktijk niet goed zou draaien en ik ermee zou moeten stoppen is 100% verdwenen :-). Recentelijk heb ik met 200% vertrouwen mijn tarieven verhoogd. Ik voel meer zelfliefde en ik pieker bijna nooit meer. Roos, jij kunt heel afgestemd op de persoon je kunde van verschillende therapieën toepassen. Daardoor is de slagingskans om belemmerende overtuigingen bij je cliënten te doorbreken en te elimineren vele malen hoger. Je bent zeer prettig in de omgang en je communiceert duidelijk in Jip en Janneke taal, terwijl het jargon van de studies zeker anders zal zijn geweest. Je biedt een veilige, fijne en vertrouwde ruimte en sfeer. Ik heb hele mooie toekomstplannen nu. Ik ben mega blij dat ik bij jou ben geweest.

N.G.

Dat je nog steeds aan het lezen bent vertelt mij dat ik iets in je trigger.
Zullen we dan maar eens even kennismaken?