Roos heeft me mijn leven terug gegeven.

In 2002, net een jaar afgestudeerd als kinesitherapeut kreeg ik de diagnose Depressie met Angstpsychose ( door PTSS). Dat was het dan, weg waren mijn dromen en in plaats daarvan een cadeaupakket bestaande uit zorgen, medicatie , psychiaters , psychologen en ziekenhuisopnames die niet meer op één hand geteld kunnen worden.

In 2020 maakte ik kennis met PMA en zocht ik een coach die met mijn onderbewuste wilde werken. Zo ben ik bij Roos terecht gekomen. Ik voelde heel sterk dit wil ik echt en ik ben nog nooit zo professioneel en respectvol benaderd geweest. Ze gaf me de tijd, ruimte en tools om bij mijn onderbewuste te komen dat ik meer en meer nu ook nog aanspreek. Het is uiteindelijk een combinatie geworden van PMA en hypnotherapie die mij zo goed geholpen heeft.

Veranderen gebeurt niet op één twee drie, maar ik hoef geen psychologen en medicatie meer, heb geen opnames meer gehad maar wel een nieuw cadeaupakket: tonnen energie, ruimte voor mezelf en anderen en een nieuw levensmotto: Dat ik elke dag een betere versie van mezelf worden mag.

Valérie Helsen uit België

Dat je nog steeds aan het lezen bent vertelt mij dat ik iets in je trigger.
Zullen we dan maar eens even kennismaken?