Ik heb geen buikpijn meer en kom meer voor mezelf op

Ik was ten einde raad, want ik had iedere dag ontzettende buikpijn. Ik werd eraan geopereerd, maar het was niet te verklaren waarom ik steeds zo’n pijn had. Ik las op facebook over PMA, volgde online een en ander en het sprak mij aan. Ik dacht: ik moet dit proberen, want ik ben ten einde raad. Zo ben ik bij Roos terecht gekomen. Roos is een heel warm persoon. Ik voelde me heel veilig bij haar. Ik was voor de eerste sessie best zenuwachtig, maar het verliep heel soepel. Ik stapte naderhand in de auto en tot mijn verbazing werd mijn hele buik warm. Ik had even geen buikpijn. De dagen erna waren er momenten dat ik ook geen buikpijn had. De volgende behandeling werd ik een heel ander mens. Ik kwam voor mezelf op. Ik kon dingen meer loslaten, wat heel moeilijk voor mij was. Roos heeft me geleerd dat ik er mag zijn en dat ik van mezelf kan houden als persoon. Ik ben zelfs een keer onder hypnose geweest. Ik werd bevrijd van iets waar ik al 51 jaar mee heb rondgelopen. Mijn buikpijn is weg!. Ik raad het iedereen aan, je bent daarna een vrij mens.

Marianne Stobbe

Dat je nog steeds aan het lezen bent vertelt mij dat ik iets in je trigger.
Zullen we dan maar eens even kennismaken?