Ik voel me blijer en gelukkiger en ik weet nu hoe liefde voor mezelf voelt

Ik wilde graag van paniek, angst en burn-out gerelateerde concentratieproblemen af en een ontzettend gevoel van waardeloosheid. Ik had ook een aantal lichamelijke klachten. Mijn angst om te spreken in een groepje mensen of om voor mezelf op te komen, vanuit mijn gevoel spreken is verbeterd van een 3 naar een 7,5! Ik ben veel zekerder over mezelf. De paniek die ik voelde, met koud zweet en vecht- en vluchtsymptomen zijn echt stukken verminderd. Ik heb geleerd me te focussen op de behaalde verandering in plaats van wat er nog niet goed gaat. Ik ben veel meer tevreden en soms zelfs trots op mezelf. Ik voel me blijer en gelukkiger. Ik kan het woord gelukkig nu uitspreken ;-). Ik ben mezelf meer gaan waarderen en weet nu hoe liefde (voor mezelf) voelt.
Roos, je bent concreet, recht voor zijn raap, en vooral super doortastend. Je weet meteen door te dringen tot de kern van het probleem en daar de juiste methode voor in te zetten uit jouw rijk gevulde toolbox. Geen tijd gaat verloren in een sessie met jou. Je haalt er alles uit wat er in zit. Echt waar voor je geld en de resultaten zijn echt heerlijk om te ervaren in mijn dagelijks leven.

Heel hartelijke groeten, Olga

Dat je nog steeds aan het lezen bent vertelt mij dat ik iets in je trigger.
Zullen we dan maar eens even kennismaken?