Roos heeft van mij een positiever mens gemaakt

Door een aantal gebeurtenissen in mijn leven heb ik met verschillende psychologen gesproken, deze mensen konden mijn muur niet afbreken. Dankzij mijn vader ben ik in contact gekomen met Roos. Roos sloeg de spijker met de eerste sessie al op zijn kop. Door de dingen in het verleden te begrijpen en te accepteren, heb ik minder stress, vind ik andere dingen belangrijk. Na de sessies heb ik minder last van negatieve stemmen in mijn hoofd, waar ik vroeger lang last had van een fout die ik had gemaakt, kan ik deze nu makkelijker naast me neerleggen en ligt mijn lat ook lager. Ook is de ziekte van Crohn ook minder aanwezig in mijn leven. Ik ben momenteel zelfs gestopt met de medicatie daarvoor. Roos heeft van mij een positiever mens gemaakt.
Roos, heel erg bedankt voor de inzichten en de zelfliefde die ik dankzij jou ervaar.

Gerjanne van Middendorp

Dat je nog steeds aan het lezen bent vertelt mij dat ik iets in je trigger.
Zullen we dan maar eens even kennismaken?