Met Roos heb ik enorme stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling

Met Roos heb ik enorme stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Toen ik in mijn 2e burn-out belandde begreep ik dat ik echt iets moest veranderen aan mezelf om niet meer in deze situatie terecht te komen. Roos heeft me laten inzien wat mijn overtuigingen zijn, waar ze vandaan komen en hoe ik ze kan ombuigen naar andere, meer functionele overtuigingen. Ze heeft bij mij PMA en hypnotherapie ingezet, maar combineerde dit ook elke sessie met een voor- en nagesprek waarin zij concrete voorbeelden geeft en heel helder en met humor uitlegt en verbanden legt. Haar kennis en inzicht hebben mij in de sessies gigantisch vooruit geholpen.
Ik heb mezelf op mijn 37e leren kennen, ik voel me vrijer en ik ben ervan overtuigd dat ik niet in een derde burn-out terecht zal komen. Ik ben zekerder en blijer geworden en ik heb mezelf met het inschakelen van Roos een cadeau gegeven waar ik mijn hele leven van zal profiteren.

Denise van Damme

Dat je nog steeds aan het lezen bent vertelt mij dat ik iets in je trigger.
Zullen we dan maar eens even kennismaken?