Roos heeft mij goed verder geholpen richting een meer ontspannen en zelfverzekerde versie van mezelf!

Roos is een ontzettend vriendelijke vrouw die goed naar je luistert. Roos heeft mij goed verder geholpen richting een meer ontspannen en zelfverzekerde versie van mezelf. Ik was zelf al een tijdje bezig met persoonlijke ontwikkeling, maar voelde dat er nog iets miste. Met behulp van de oefeningen van Roos voel ik me steeds vaker ontspannen, pieker ik minder en denk ik meer positief over mezelf. Ik ben er bewuster van wanneer ik mezelf afkraak, doe dit steeds minder en probeer m’n eigen beste vriendin te zijn. Hierdoor hou ik ook meer energie over aan het einde van de dag. Het kan wisselen per dag hoe goed het gaat, maar heb veel tools gekregen om er verder aan te werken! Bedankt Roos!

Lara

Dat je nog steeds aan het lezen bent vertelt mij dat ik iets in je trigger.
Zullen we dan maar eens even kennismaken?