Mind-navigatie programma

Laat mij je helpen om stap voor stap grip op je angst te krijgen en eindelijk rust in je hoofd te voelen

Zonder een ellenlang behandeltraject

Zonder elke sessie door pijnlijk trauma te moeten werken

Zonder een keurslijf  hoe je voortaan je dag en je leven in moet richten

Zonder uren ‘huiswerk’

Mind-navigatiemethode Maarssen Utrecht | Roos Simbula
aanhalingstekens

“Een leven waar je blij van wordt heeft altijd te maken met troep uit je verleden opruimen, weten wat je wél wilt en een krachtige mindset”

Met het Mind-navigatie programma ontdek je

Welke principes jij onbewust hebt toegepast waarmee je angst chronisch is geworden en hoe je hier voorgoed afscheid van neemt

Wat de 5 grote geheimen zijn van angst, waardoor je er ongewild een relatie mee hebt gekregen

Waar in je lijf de angst en nare gebeurtenissen zich letterlijk als een alarm hebben opgeslagen en hoe je dit oplost

Hoe het voelt om bevrijd te zijn van shit uit je verleden, waardoor jij nu je authentieke zelf kunt zijn

Wat jouw 3 grootste hulpbronnen zijn om veerkrachtig te worden, en hoe je die in je leven integreert

Hoe je een krachtige mindset ontwikkelt, die jou in moeilijke tijden overeind houdt en die ervoor zorgt dat je nu wel je dromen achterna durft te gaan

Resultaat van het
Mind-navigatieprogramma

Rust in je hoofd, omdat jij grip krijgt op je angst en weet waar de uitknop voor piekeren zit en hoe je die gebruikt.

Meer energie, want je energielek van piekeren, twijfelen en beren op de weg is gedicht.

Meer me-time, omdat je niet meer bezig bent jezelf zo te bewijzen en steeds een 100% score te leveren, waardoor je makkelijker keuzes maakt en nee kunt zeggen.

Betere relaties, omdat je niet meer de hele tijd ‘aan’ staat, waardoor je feedback gewoon kunt verwerken in plaats van dat deze dagenlang door je kop rondzingt

Vertrouwen in je toekomst, want je voelt je veerkrachtig met je sterke mindset

Een leven waar je blij van wordt, want je bent nu bezig met wat je wél wilt en durft gewoon te starten met concrete acties om jouw wensen en dromen te realiseren

Mind-navigatie Maarssen Utrecht | Roos Simbula

Recensies

Ik ben een betere versie van mezelf!

Ik ben naar Roos gegaan met diverse klachten en trauma’s, nadat ik al bij verschillende therapeuten ben geweest. Daar ben ik wel op weg geholpen, maar nog lang niet van al mijn klachten verlost.
Door verschillende behandelmethodes die Roos aanbiedt, de ervaringen van mijn partner die eerder door Roos behandeld is, en de click die er bij de intake was, hebben ertoe geleid dat ik vanaf de start al veel vertrouwen in Roos en haar behandelmethode had. Een groot probleem waar ik mee worstelde was, dat ik geen grenzen kon stellen waardoor mijn grenzen door anderen met voeten getreden werden. Hierdoor heb ik trauma’s opgelopen die met hypnotherapie succesvol zijn aangepakt.
Ook was ik altijd op zoek naar goedkeuring en bevestiging van anderen bij alles wat ik deed. Deze onzekerheid is met een aantal bezoeken aan Roos sterk verminderd en kan ik weer op mezelf vertrouwen, mijn zelfbeeld is nu weer positief!
Verder is mijn chronische pijn in rug en handen veranderd. Het is nu beter te verdragen en mee om te gaan.
Kortom: Ik ben een betere versie van mezelf!

Eline de Jong

YESS! Ik ben van mijn faalangst af

Roos heeft mij op een bijzondere manier van mijn faalangst afgeholpen. Ik heb in mijn leven al eerder therapieën gevolgd, maar daar was ik nog niet tot de kern gekomen die in mijn onbewuste lag. Roos heeft een brede toolkit aan methodieken, waardoor wij in deze therapie wel goed tot de kern kwamen en waardoor ik nu weer klachtenvrij ben! Roos was hier en daar soms wel wat streng en confronterend, maar dat had ik blijkbaar nodig. Ik ben nu echt gestart met het opzetten van mijn eigen praktijk, wat ik eerder wel wilde maar steeds niet durfde. Ik heb een netwerkafspraak gemaakt met de yogaschool bij mij uit de buurt en we gaan samen in januari een workshopdag organiseren. Dit betekent kans op een goede naamsbekendheid en meeliften op een mega klantenbestand. YESS! Roos, nogmaals dank, want zonder jouw begeleiding was dit nooit zo snel gelukt en met zo weinig angst. Bedankt!

Anoniem

Mind-navigatie Maarssen Utrecht | Roos Simbula

Het Mind-navigatie programma bestaat uit

4 Individuele sessies

In 4 individuele sessies op jouw specifieke situatie gericht pakken we jouw probleem aan, zodat die oude obstakels waardoor je maar niet vooruitkwam je niet meer in de weg staan. De 4 sessie zijn verspreid over 2 maanden.

Mindset

Een probleem hebben is één ding. Maar de manier waarop je erover denkt en ernaar kijkt, maakt een supergroot verschil. Ik laat je zien hoe je een ijzersterke mindset ontwikkelt, waarmee je tegen een stootje kunt en je richt op wat je wél wilt. Het is makkelijker dan je denkt.

Je 'How-To' voor de toekomst

Het leven blijft vol verrassingen en uitdagingen. Jij leert niet alleen je huidige probleem op te lossen, maar krijgt ook een “How – To” op maat, voor toekomstige uitdagingen. Zo krijg je vertrouwen en veerkracht en kun jij jezelf echt verder helpen.

Je Mind-navigatie map

Al vaker therapie gehad en thuis op de bank gedacht: “wat hebben we nou eigenlijk gedaan, of waar moest ik nou ook al weer aan denken?” Bij Mind-navigatie is dat precies duidelijk. Gaandeweg het programma wordt je map gevuld. Van elke sessie krijg je een samenvatting in afbeeldingen, want dat is het duidelijkste voor jou en je onderbewuste. Ook al je hulpbronnen komen hierin. Een echt life-guide dus!

Investering

De investering voor het complete Mind-navigatie programma is €947 euro (of twee termijnen van €497)

De genoemde bedragen zijn inclusief btw.
Mijn
algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Heb je nu vragen of wil je gewoon kennismaken?

Recensies

Het voelt alsof ik een reset heb gehad!

Ik had veel last van onrust in mijn hoofd en lijf. Het voelt alsof ik een reset heb gehad. Ik heb beter leren omgaan met gedachten en sensaties in mijn lichaam. Ik heb ook andere manieren van benaderen en kijken naar mezelf en anderen geleerd. Roos legt alles goed en duidelijk uit. Ik heb fijne oefeningen voor thuis meegekregen, waar ik nog heel lang wat aan ga hebben! Op een schaal van 0 – 10 heb ik mijn doel: meer rust in mijn lijf en mijn hoofd, voor een 8 gehaald.

Miranda

Mijn energie is enorm verbeterd, mijn darmen zijn rustiger en ik heb er nog een extra kadootje bij!

Al enige tijd kampte ik met vermoeidheidsklachten, darmproblemen en de huidziekte Lichen Sclerosus. Mensen vonden het maar vreemd dat ik altijd zo moe was omdat ik zo jong ben. Uiteindelijk zet het je aan het denken waar het aan kan liggen en ga je dingen uitproberen om je dagelijks oké te voelen, maar niets hielp. Totdat mijn nichtje adviseerde om naar Roos te gaan. Het meest bijzondere aan de sessies vond ik dat onder je klachten hele andere dingen verborgen zitten, waar je zelf nooit aan zou denken. Door de professionele begeleiding van Roos ben ik nu verder in mijn ontwikkeling gekomen dan dat ik bij een psycholoog zou zijn geweest. Mijn energie is enorm verbeterd, mijn darmen zijn rustiger en als kadootje, waarvoor ik in eerste instantie niet kwam, is dat ik minder angstig ben, steeds meer voor mezelf kies en geen paniekaanvallen meer in mijn slaap heb. Heel erg bedankt voor deze mooie reis!

Ilona

Wat maakt het Mind-navigatieprogramma nou zo effectief?

Het merendeel van de mensen die met het Mind-navigatie programma start heeft elders al begeleiding gehad. Die was steeds gericht op het bewuste (dus praten over je problemen, je patronen en oplossingen).

Dit werkt niet of slechts een klein beetje, omdat je gevoelens en gedrag voor 95% bepaald worden door je onderbewuste*.

Daarnaast liggen angsten en nare ervaringen letterlijk als alarm in je lijf opgeslagen. Als je het alarm in het lijf niet oplost, wordt verandering ook heel moeilijk.

Het Mind-navigatie programma werkt steeds vanuit deze drie-eenheid: je bewuste, je onderbewuste én je lijf en zorgt daarom wel voor blijvende verandering.

Ben je benieuwd van welke behandeltechnieken ik gebruik maak?

* ‘Het Slimme Onbewuste’  door Ap Dijksterhuis

Denk je nu

“Dit is precies wat ik nodig heb!
Ik wil kennis met je maken om te ontdekken wat jij met het Mind-navigatieprogramma
voor mij kan betekenen”

Klik dan op onderstaande knop

Mind-navigatie Maarssen Utrecht | Roos Simbula

Waarom werk je met mij?

Omdat ik je met zo min mogelijk inspanning zo veel en zo makkelijk mogelijk resultaat laat behalen. Dit komt, omdat ik:

Nergens aan vast zit!

Je zit bij mij niet in het harnas van één bepaalde behandelmethode. Bij mij dus geen starre visie op ‘hoe het moet’, want daar heb ik zelf ook een enorme hekel aan. Ik heb een rijk gevulde toolbox en daar kies ik uit wat het beste bij jou en je vraag past.

Ongecensureerd ben...

Op de goede manier dan hè. Ik gebruik regelmatig niet-bestaande woorden, gebruik veel humor en ben lekker mezelf.

Ook leerspecialist ben...

Door mijn opleidingsachtergrond weet ik precies hoe jouw brein het makkelijkste informatie opneemt, onthoudt en toepast. Deze kennis is volop verwerkt in het Mind-navigatieprogramma, waardoor jij makkelijker en sneller resultaat behaalt. Een topcombinatie dus!

Eerlijk en direct ben...

Altijd vanuit een liefdevol hart. Hoe vaak heb ik wel niet van cliënten teruggekregen dat juist die eerlijkheid precies was wat ze nodig hadden om De Stap te zetten.

Echt tot de kern kom...

Cliënten roepen vaak: “Met al die andere begeleiding is dit nooit naar boven gekomen. Had ik dit maar eerder geweten!”

Heb je een vraag over jouw specifieke situatie en wil je weten hoe het Mind-navigatieprogramma anders is dan al het andere wat je al geprobeerd hebt?