Waarom komen anderen nou zo makkelijk van hun emotionele probleem af, en jij niet? (Deel 1)

Waarom komen sommige mensen nou zo makkelijk van hun emotionele probleem af, en jij niet of heel moeilijk? (Deel 1)

Als je al een tijd met een emotioneel probleem worstelt, al veel hebt geprobeerd, maar het speelt nog steeds, dan heb ik goed nieuws voor je. Echt waar! Wetenschappers hebben onderzoek gedaan naar dit fenomeen. Zij ontdekten dat mensen, die langere tijd een emotioneel probleem hebben een aantal principes toepassen, waarmee zij hun probleem ongewild chronisch maken. Ja echt, je leest het goed!

Elke week ga ik je een principe uitleggen, zodat jij gaat begrijpen waarom het tot nu toe nog niet gelukt is er vanaf te komen.

Principe 1: Probleem versus verandering

Je hebt mensen die steeds testen of hun probleem er nog is. Ze scannen als het ware steeds hun omgeving en zichzelf, om te checken of het probleem nog bestaat. Deze groep mensen boekt duidelijk minder snel vooruitgang. Je hebt ook een groep mensen, die steeds test of er verandering is. Deze laatste groep blijkt veel sneller van hun probleem af te zijn. Hoe werkt dat nou? Als je tot de groep mensen behoort die steeds test of hun probleem er nog is treedt het volgende mechanisme in werking: je komt binnen met een probleem wat 90% groot is. Als je dat met snelle en efficiënte begeleiding terug weet te brengen tot 10% is je eerste reactie: “Ja, maar er is nog steeds 10%, dus mijn hele probleem is er nog” (zo voelt het tenminste). Je kunt je denk ik wel voorstellen dat als je zo denkt, je probleem binnen de kortste keren weer fors groeit. Heel erg jammer en niet nodig.

Heb jij ook een aantal periscopen boven het wateroppervlak uitsteken, waarmee je jezelf en je omgeving voortdurend scant of het probleem er nog is? Newsflash! Hier kun je wat aan doen! Ik ben daar met mijn Mind-navigatie methode in gespecialiseerd. Vertel mij met een concreet voorbeeld precies wat er dan gebeurt, en ik geef jou direct een tip en vertel hoe je hier al een goede start mee kunt maken. Je krijgt altijd antwoord.
Je kunt het contactformulier op mijn site invullen https://mind-navigatie.nl/contact-mind-navigatie/ of me gewoon mailen: info@mind-navigatie.nl
Fijne dag, Roos

Dat je nog steeds aan het lezen bent vertelt mij dat ik iets in je trigger.
Zullen we dan maar eens even kennismaken?