Werk met mij

De Mind-navigatiemethode

In 4 sessies van je probleem af!
Innovatief en effectief

aanhalingstekens

“Een leven waar je blij van wordt is voor iedereen iets anders, maar het heeft altijd te maken met troep uit je verleden opruimen, weten wat je wél wilt en een krachtige mindset”

Mind-navigatiemethode Maarssen Utrecht | Roos Simbula
Mind-navigatie Maarssen Utrecht | Roos Simbula

Herken je dit?

Je hebt best wat wensen voor de toekomst, bijvoorbeeld een leuke opleiding of voor jezelf beginnen. Alleen al de gedachte hieraan zorgt voor onzekerheid en gepieker. “Wat nou als ik niet goed genoeg ben”, “Wat zullen anderen er wel niet van vinden”. Hierdoor onderneem je toch maar weer geen stappen, wat dan weer voelt als falen.

Je hebt een bizar drukke week gehad! De 1,5 dag die je vrij had werden opgeslokt door afspraken van je kinderen, helpen met huiswerk en het huishouden. Als je heel eerlijk bent, is het eigenlijk iedere week zo…. Wéér geen tijd voor jezelf.

In een discussie op het werk wil je graag jouw mening geven maar je blokkeert bijna en het lukt je niet het krachtig te verwoorden met 8 paar brandende ogen op je. Je hebt je punt wel gemaakt, maar niet krachtig genoeg en niet met de juiste woorden. De rest van de dag houdt het je bezig en ’s avonds thuis besef je wat je had moeten zeggen. Waarom blokkeer je toch iedere keer en lukt het je niet jezelf goed in de kijker te zetten zodat je door anderen gezien wordt en op waarde wordt geschat?

Je hebt een nieuw kek jasje gekocht voor die borrel op je werk, maar niemand maakt er een opmerking over. Eigenlijk voel je je überhaupt niet op je plek daar. Teleurgesteld hang je hem thuis weer in de kast en denkt: “hij staat mij ook gewoon niet goed”. En na nog een half uur denk je: “mensen zitten gewoon niet op mij te wachten!”

Als een goede moeder ga je natuurlijk ieder weekend mee naar het sporten van je kinderen. Daar is ook altijd zo’n kliekje moeders wat het super gezellig heeft met elkaar. Je hebt al een paar keer geprobeerd aansluiting te vinden, maar het lijkt alsof ze jou amper zien staan.

Hoe zou het voor je zijn als?

Je zonder drempels de eerste stappen gaat zetten om jouw dromen en wensen te realiseren? Uiteraard met een reality-check, maar ook met enthousiasme, energie en passie. Je laat je leven niet langer door die beren op de weg bepalen!

Je stopt met jakkeren in de vijfde versnelling zodat je ruimte in je hoofd krijgt om te bedenken wat jij deze week nodig hebt? Je laat die anderen natuurlijk niet helemaal vallen, maar ze gaan niet meer jouw agenda beheersen.

Je niet alleen vanuit rust krachtig je punt kunt maken in discussies, maar je er ook tevreden op terug kunt kijken. Je laat je niet langer uit het veld slaan door die brandende ogen want jij weet dat wat jij te zeggen hebt van toegevoegde waarde is.

Je durft te gaan vertrouwen op wat jíj ergens van vindt? Dat wanneer jij iets leuk of goed vindt (en je man dat bevestigt), dat dat voldoende is. Tijdens een borrel ligt daardoor de focus niet steeds bij ‘of je wel leuk en interessant genoeg bent’ en ‘wat anderen van je vinden’, waardoor je je meer kunt ontspannen en gewoon een leuke tijd hebt.

Je klaar bent met krampachtig proberen aansluiting te vinden bij (groepjes) mensen waar je je niet prettig bij voelt en waar je diep van binnen misschien niet eens behoefte aan hebt? Het is veel lekkerder aan te sluiten bij mensen waar je energie van krijgt.

Wacht dan niet langer, want met de
mind-navigatiemethode is dit allemaal haalbaar!

Mind-navigatie Maarssen Utrecht | Roos Simbula

Het Mind-navigatie traject

In het Mind-navigatie traject begeleid ik je in 2 maanden naar écht voor jezelf durven kiezen, zodat jij grip op je leven krijgt.

Wat houd dit concreet in?

Individuele sessies

In 4 sessies, op jouw specifieke situatie gericht, pakken we jouw probleem aan. Alle obstakels die je steeds tegenkomt ruimen we op!

Mindset

Een probleem hebben is één ding. Maar de manier waarop je erover denkt en ernaar kijkt, maakt een supergroot verschil. Ik leer je nieuwe manieren van denken aan, zodat je makkelijker oplossingen ziet en deze ook echt toepast in je leven.

Je 'How-To' voor de toekomst

Het leven blijft vol verrassingen en uitdagingen. Jij leert niet alleen je huidige probleem op te lossen, maar krijgt ook een “How – To” op maat, voor toekomstige uitdagingen. Zo kun jij jezelf echt verder helpen!

Waarom is de Mind-navigatiemethode zo effectief?

Uit onderzoek* is gebleken dat je gedachten, gevoelens en gedrag voor 95%! bepaald worden door je onderbewuste. De meeste therapieën proberen problemen op te lossen door erover te praten (je bewuste). Het is echter veel slimmer en effectiever als je rechtstreeks in je onderbewuste werkt. In het Mind-navigatie traject maak ik gebruik van verschillende behandeltechnieken die effect hebben op dat onderbewuste deel van je brein én zet ik mijn specialistische kennis over het brein in. Welke technieken ik in jouw traject toepas dat weet ik nooit van tevoren. Het traject wordt namelijk volledig op jou afgestemd en ik zet in waarvan ik weet dat het jou zal helpen.

* ‘Het Slimme Onbewuste’  door Ap Dijksterhuis

Wat het Mind-navigatietraject
jou oplevert:

Je durft groter te dromen en je leert hoe je je toekomstwensen werkelijkheid kunt laten worden. Je ontdekt hoe je met plezier en passie op je doel af kunt gaan, en dat jouw piekercentrum gewoon een uitknop heeft die je zelf kunt bedienen zodat jij de controle houdt.

Je wordt beter in het luisteren naar je eigen wensen en behoeften, en hoe je daar trouw aan kunt blijven. De balans tussen zorgen voor jezelf en zorgen voor anderen komt terug met als resultaat meer me-time!

Je leert meer en meer de wereld om je heen te creëren waarin jij je lekker voelt, gewenst voelt en gezien voelt. Een wereld waarin jij gewoon jezelf kunt zijn.

Je leert de rust in jezelf te vinden zodat je geen drempels meer ervaart wanneer je voor je mening uit wilt komen. Een discussie is misschien soms nog wel spannend, maar je schiet niet meer in de stress omdat je weet dat je van toegevoegde waarde bent.

Je voelt je zekerder over wat je wilt en de keuzes die je maakt, waardoor je dit ook met vertrouwen uit durft te dragen naar de buitenwereld. Je luistert natuurlijk wel naar de meningen en visies van de mensen die belangrijk voor je zijn, maar jouw keuze is jouw keuze!

Je leert meer en meer de wereld om je heen te creëren waarin jij je lekker voelt, gewenst voelt en gezien voelt. Een wereld waarin jij gewoon jezelf kunt zijn.

Mind-navigatie Maarssen Utrecht | Roos Simbula

Het Mind-navigatie traject vraagt slechts een investering van € 850,-
(of twee termijnen van € 450,-)

De genoemde bedragen zijn inclusief btw.
Mijn
algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Voel jij aan alles dat het Mind-navigatietraject is wat jij nu nodig hebt? Klik dan op onderstaande knop en beantwoord even de intakevragen. Dan plannen we een call in om kennis te maken.

Recensies

YESS! Ik ben van mijn faalangst af

Roos heeft mij op een bijzondere manier van mijn faalangst afgeholpen. Ik heb in mijn leven al eerder therapieën gevolgd, maar daar was ik nog niet tot de kern gekomen die in mijn onbewuste lag. Roos heeft een brede toolkit aan methodieken, waardoor wij in deze therapie wel goed tot de kern kwamen en waardoor ik nu weer klachtenvrij ben! Roos was hier en daar soms wel wat streng en confronterend, maar dat had ik blijkbaar nodig. Ik ben nu echt gestart met het opzetten van mijn eigen praktijk, wat ik eerder wel wilde maar steeds niet durfde. Ik heb een netwerkafspraak gemaakt met de yogaschool bij mij uit de buurt en we gaan samen in januari een workshopdag organiseren. Dit betekent kans op een goede naamsbekendheid en meeliften op een mega klantenbestand. YESS! Roos, nogmaals dank, want zonder jouw begeleiding was dit nooit zo snel gelukt en met zo weinig angst. Bedankt!

Anoniem

Ik ben een betere versie van mezelf!

Ik ben naar Roos gegaan met diverse klachten en trauma's, nadat ik al bij verschillende therapeuten ben geweest. Daar ben ik wel op weg geholpen, maar nog lang niet van al mijn klachten verlost.
Door verschillende behandelmethodes die Roos aanbiedt, de ervaringen van mijn partner die eerder door Roos behandeld is, en de click die er bij de intake was, hebben ertoe geleid dat ik vanaf de start al veel vertrouwen in Roos en haar behandelmethode had. Een groot probleem waar ik mee worstelde was, dat ik geen grenzen kon stellen waardoor mijn grenzen door anderen met voeten getreden werden. Hierdoor heb ik trauma's opgelopen die met hypnotherapie succesvol zijn aangepakt.

Ook was ik altijd op zoek naar goedkeuring en bevestiging van anderen bij alles wat ik deed. Deze onzekerheid is met een aantal bezoeken aan Roos sterk verminderd en kan ik weer op mezelf vertrouwen, mijn zelfbeeld is nu weer positief!

Verder is mijn chronische pijn in rug en handen veranderd. Het is nu beter te verdragen en mee om te gaan.

Kortom: Ik ben een betere versie van mezelf!

Eline de Jong

Ik val af, heb veel meer energie en sta weer positief in het leven

Als eerste wil ik je natuurlijk bedanken voor alles wat je hebt bereikt met mij. Het voelt mij echt heel goed, letterlijk veel "lichter", zonder alle ballast.
Toen ik bij Roos kwam had ik al jaren geworsteld met het fenomeen zelfsabotage. Op zeer deskundige wijze kon Roos erachter komen waar de problemen vandaan kwamen en heeft dat door middel van spiertesten, gerichte vragen en hypnose opgelost. Het voelt voor mij fantastisch en voor het eerst in mijn leven val ik af zonder moeite. Ik ga ook heel ontspannen met eten om nu en gebruik het niet meer om mijn emoties weg te stoppen. Ik heb veel meer energie en sta weer positief in het leven.
Nogmaals bedankt en tot ziens.

Trees

Waar wacht je nog op? Waar twijfel je nog over?

Je kunt het best ‘nog wel even zelf proberen’ en nóg een volgend zelfhulpboek lezen, maar laten we eerlijk zijn. Wat heeft dat je tot dusver opgeleverd? Waarschijnlijk net zoveel als toen ik in m’n eentje aan het ploeteren was, een kruimel…..
Als het Mind-navigatietraject bij je resoneert, plan dan in ieder geval een gratis kennismaking in! Wat heb je te verliezen?

Veelgestelde vragen

Ik heb al veel dokters gezien en therapieën gehad, maar tot nu toe heeft niets echt geholpen. Hoe weet ik dan of de Mind-navigatie methode mij wel gaat helpen?

Het merendeel van de mensen die met het Mind-navigatie programma starten hebben elders al begeleiding gehad. Die was steeds gericht op het bewuste (dus praten over je problemen, je patronen en oplossingen). Dit werkt niet of slechts een klein beetje, omdat je gevoelens en gedrag voor 95% bepaald worden door je onbewuste. Daarnaast liggen angsten en nare ervaringen letterlijk als alarm in je lijf opgeslagen. Als je het alarm in het lijf niet oplost, wordt verandering ook heel moeilijk. Het Mind-navigatie programma werkt steeds vanuit de drie-eenheid: je bewuste, je onderbewuste én je lijf en zorgt daarom wel voor blijvende verandering.

Waaruit bestaat de Mind-navigatie methode dan precies?

Als je benieuwd bent naar de tools in mijn gereedschapsbox, kijk dan op deze pagina.

Ik vind het een beetje eng als er in mijn onbewuste gewerkt wordt. Heb ik dan nog wel controle over wat er gebeurt?

Het werken met je onbewuste is altijd veilig, want je onbewuste laat jou nóóit dingen doen, die tegen jouw waarden en normen ingaan. Daar beschermt hij je voor. Je onbewuste is dus de perfecte samenwerkingspartner om écht te veranderen. Tijdens het werken met je onbewuste ben je weliswaar ontspannen, maar gewoon wakker. Je bent dus overal ‘zelf bij’.

Ik heb een hele andere vraag, die hier niet beantwoord wordt

: Je kunt je vraag stellen door me te bellen of door het contactformulier in te vullen.