Recensies

aanhalingstekens

Mijn pijn en vermoeidheid zijn heel erg verminderd, en ik ben ook nog afgevallen!

Ik ben bij Roos terechtgekomen via bekenden, die goede ervaringen hadden. Mijn hulpvraag was om van mijn pijn af te komen vanwege mijn endometriose en mogelijk ook de endometriose te verminderen of daar zelfs van af te komen. Roos legt alles erg goed uit en vraagt ook om toestemming, wat ik als prettig ervaar. En de manier waarop ze werkt is ook heel prettig. Op een schaal van 0-10 is mijn doel voor een 9 behaald. Mijn pijn en vermoeidheid zijn heel erg verminderd. Ook ben ik afgevallen, waar ik heel blij mee ben. Daardoor zit ik weer lekker in mijn vel!

Anoniem

aanhalingstekens

Ik val af, heb veel meer energie en sta weer positief in het leven

Als eerste wil ik je natuurlijk bedanken voor alles wat je hebt bereikt met mij. Het voelt mij echt heel goed, letterlijk veel lichter zonder alle ballast.
Toen ik bij Roos kwam had ik al jaren geworsteld met het fenomeen zelfsabotage. Op zeer deskundige wijze kon Roos erachter komen waar de problemen vandaan kwamen en heeft dat door middel van spiertesten, gerichte vragen en hypnose opgelost. Het voelt voor mij fantastisch en voor het eerst in mijn leven val ik af zonder moeite. Ik ga ook heel ontspannen met eten om nu en gebruik het niet meer om mijn emoties weg te stoppen. Ik heb veel meer energie en sta weer positief in het leven.
Nogmaals bedankt en tot ziens.

Trees

aanhalingstekens

YESS! Ik ben van mijn faalangst af

Roos heeft mij op een bijzondere manier van mijn faalangst afgeholpen. Ik heb in mijn leven al eerder therapieën gevolgd, maar daar was ik nog niet tot de kern gekomen die in mijn onbewuste lag. Roos heeft een brede toolkit aan methodieken, waardoor wij in deze therapie wel goed tot de kern kwamen en waardoor ik nu weer klachtenvrij ben! Roos was hier en daar soms wel wat streng en confronterend, maar dat had ik blijkbaar nodig. Ik ben nu echt gestart met het opzetten van mijn eigen praktijk, wat ik eerder wel wilde maar steeds niet durfde. Ik heb een netwerkafspraak gemaakt met de yogaschool bij mij uit de buurt en we gaan samen in januari een workshopdag organiseren. Dit betekent kans op een goede naamsbekendheid en meeliften op een mega klantenbestand. YESS! Roos, nogmaals dank, want zonder jouw begeleiding was dit nooit zo snel gelukt en met zo weinig angst. Bedankt!

Anoniem

Mind-navigatie

Roos heeft van mij een positiever mens gemaakt

Door een aantal gebeurtenissen in mijn leven heb ik met verschillende psychologen gesproken, deze mensen konden mijn muur niet afbreken. Dankzij mijn vader ben ik in contact gekomen met Roos. Roos sloeg de spijker met de eerste sessie al op zijn kop. Door de dingen in het verleden te begrijpen en te accepteren, heb ik minder stress, vind ik andere dingen belangrijk. Na de sessies heb ik minder last van negatieve stemmen in mijn hoofd, waar ik vroeger lang last had van een fout die ik had gemaakt, kan ik deze nu makkelijker naast me neerleggen en ligt mijn lat ook lager. Ook is de ziekte van Crohn ook minder aanwezig in mijn leven. Ik ben momenteel zelfs gestopt met de medicatie daarvoor. Roos heeft van mij een positiever mens gemaakt.
Roos, heel erg bedankt voor de inzichten en de zelfliefde die ik dankzij jou ervaar.

Gerjanne van Middendorp

Mind-navigatie

Ik heb geen buikpijn meer en kom meer voor mezelf op

Ik was ten einde raad, want ik had iedere dag ontzettende buikpijn. Ik werd eraan geopereerd, maar het was niet te verklaren waarom ik steeds zo’n pijn had. Ik las op facebook over PMA, volgde online een en ander en het sprak mij aan. Ik dacht: ik moet dit proberen, want ik ben ten einde raad. Zo ben ik bij Roos terecht gekomen. Roos is een heel warm persoon. Ik voelde me heel veilig bij haar. Ik was voor de eerste sessie best zenuwachtig, maar het verliep heel soepel. Ik stapte naderhand in de auto en tot mijn verbazing werd mijn hele buik warm. Ik had even geen buikpijn. De dagen erna waren er momenten dat ik ook geen buikpijn had. De volgende behandeling werd ik een heel ander mens. Ik kwam voor mezelf op. Ik kon dingen meer loslaten, wat heel moeilijk voor mij was. Roos heeft me geleerd dat ik er mag zijn en dat ik van mezelf kan houden als persoon. Ik ben zelfs een keer onder hypnose geweest. Ik werd bevrijd van iets waar ik al 51 jaar mee heb rondgelopen. Mijn buikpijn is weg!. Ik raad het iedereen aan, je bent daarna een vrij mens.

Marianne Stobbe

aanhalingstekens

Het resultaat: mijn hartpijn is over, weg, opgelost

Na meerdere webinairs over PMA gevolgd te hebben nam ik de beslissing om een goede coach te zoeken in verband met al heel lang bestaande pijnklachten.
Je legde heel duidelijk en begrijpelijk de werking van het brein uit, en wat oude patronen in je onbewuste met je doen en wat voor invloed ze hebben in je lijf en op pijnklachten. Daarna in de sessie, door de manier waarop jij stuurt was het echt bizar wat er toen naar boven kwam. Ik ging naar mijn kindjaren, naar mijn gevoel van dat moment, de pijn, de afwijzing, het kwam allemaal naar boven. Je herinnert en herbeleeft.
Jij leidde mij daar in het volste vertrouwen doorheen en ondanks wat er naar boven kwam voelde het goed, bevrijdend en gehoord. We zijn diep gegaan in de sessies maar ik vond het heel erg fijn om dat samen met jou gedaan te hebben jij gaf mij de rust om dingen los te laten en de tools om ze te verwerken.
Het resultaat: mijn hartpijn is over, weg, opgelost.
De pijnsessie onder hypnose vond ik magisch en heel rustgevend en even geen pijn voelen dat was super fijn .
Lieve Roos ik waardeer je ongelooflijke inzet zowel fysiek als mentaal. Je bent een super goede coach ik zou iedereen die problemen heeft direct naar jou sturen. Ik heb veel van je geleerd vooral mezelf op nr 1 te zetten. De pijn is nog niet weg maar ik sta anders in het leven, maak andere keuzes kijk eerst wat wil ik. Vol vertrouwen naar de toekomst. Mega dankbaar dat jij deel hebt uitgemaakt van mijn leven. Dank je wel voor alles.
Als je je geraakt voelt in een oude pijn, zoek een veilige plek. Die heb ik bij jou gevonden.

Ina

aanhalingstekens

Zo doortastend, zo humoristisch en zo open en eerlijk

Zo doortastend, zo humoristisch, zo oprecht, zo spiegelend, zo open & eerlijk, zo vertrouwd en zo positief. Dit weerspiegelt Roos als hypnotherapeut voor mij. En met deze eigenschappen hielp zij mij in 1 sessie van mijn lever-walging af. Ergo, ik bestelde vorige week zelfs lever in een restaurant! Dankjewel Roos, you rock girl!

Nathalie

aanhalingstekens

Ik ben een stuk rustiger geworden en kan beter relativeren

Ik ben naar Roos toegegaan om te werken aan mijn opvliegendheid en mijn opvliegende karakter. En ook om meer overzicht te krijgen in dingen die echt belangrijk zijn/ de prioriteiten.
Ik heb de aanpak van Roos ervaren als zeer prettig rustig en begripvol naar hoe ik erin stond. Ik was nog best wel sceptisch ten opzichte van (zelf)hypnose, maar ze heeft het toch voor elkaar gekregen. De sessie hebben mij veel opgeleverd. Ik ben een stuk rustiger geworden en ik kan vaker de dingen beter relativeren.

Marcel Haarman

aanhalingstekens

Met Roos heb ik enorme stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling

Met Roos heb ik enorme stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Toen ik in mijn 2e burn-out belandde begreep ik dat ik echt iets moest veranderen aan mezelf om niet meer in deze situatie terecht te komen. Roos heeft me laten inzien wat mijn overtuigingen zijn, waar ze vandaan komen en hoe ik ze kan ombuigen naar andere, meer functionele overtuigingen. Ze heeft bij mij PMA en hypnotherapie ingezet, maar combineerde dit ook elke sessie met een voor- en nagesprek waarin zij concrete voorbeelden geeft en heel helder en met humor uitlegt en verbanden legt. Haar kennis en inzicht hebben mij in de sessies gigantisch vooruit geholpen.
Ik heb mezelf op mijn 37e leren kennen, ik voel me vrijer en ik ben ervan overtuigd dat ik niet in een derde burn-out terecht zal komen. Ik ben zekerder en blijer geworden en ik heb mezelf met het inschakelen van Roos een cadeau gegeven waar ik mijn hele leven van zal profiteren.

Denise van Damme

aanhalingstekens

Ik heb er iedere dag profijt van en voel mij in veel opzichten een ander mens

Na een best wel hevige burnout, ben ik op zoek gegaan naar hulp om er weer goed boven op te komen.
Ik ben daarvoor bij psychiaters, maatschappelijk werkers, therapeuten e.d. geweest, met wisselend succes.
Bij sommige behandelingen heb ik zeker baat gehad, en deze hebben me wel degelijk geholpen.
Toch kwam ik er niet goed bovenop en bleef met de laatste resten van de burnout zitten.
In mijn zoektocht om daar vanaf te komen stuitte ik op PMA, ik las hierover en had het idee dat dit zou kunnen helpen.
Toen heb ik op de site over PMA gezocht naar een behandelaar, en ben bij Roos terecht gekomen.
Dit bleek een goede keus te zijn, ben erg goed geholpen door haar behandelingen, niet alleen met PMA maar ook hypnotherapie.
Gedurende de afspraken die ik daar heb gehad zag ik ook meer mogelijkheden, dus ondertussen is mijn vrouw ook heel erg geholpen door Roos.
Ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen, ik heb er iedere dag profijt van, en voel me in veel opzichten een ander mens.
Bedankt Roos

H. van Middendorp

Mind-navigatie

Ik ben een betere versie van mezelf!

Ik ben naar Roos gegaan met diverse klachten en trauma’s, nadat ik al bij verschillende therapeuten ben geweest. Daar ben ik wel op weg geholpen, maar nog lang niet van al mijn klachten verlost.
Door verschillende behandelmethodes die Roos aanbiedt, de ervaringen van mijn partner die eerder door Roos behandeld is, en de click die er bij de intake was, hebben ertoe geleid dat ik vanaf de start al veel vertrouwen in Roos en haar behandelmethode had. Een groot probleem waar ik mee worstelde was, dat ik geen grenzen kon stellen waardoor mijn grenzen door anderen met voeten getreden werden. Hierdoor heb ik trauma’s opgelopen die met hypnotherapie succesvol zijn aangepakt.
Ook was ik altijd op zoek naar goedkeuring en bevestiging van anderen bij alles wat ik deed. Deze onzekerheid is met een aantal bezoeken aan Roos sterk verminderd en kan ik weer op mezelf vertrouwen, mijn zelfbeeld is nu weer positief!
Verder is mijn chronische pijn in rug en handen veranderd. Het is nu beter te verdragen en mee om te gaan.
Kortom: Ik ben een betere versie van mezelf!

Eline de Jong

Mind-navigatie

Een heel fijn traject met een fantastisch resultaat!

Ik had last van paniekaanvallen en slapeloosheid. En ik maakte mij veel zorgen om dingen. Na een lang traject bij een psycholoog met weinig resultaat ben ik op zoek gegaan naar andere methoden. Een bekende van mij wees mij op de behandelingen bij Roos, waarbij je ingaat op je onbewuste. Eindstand bleek dit een schot in de roos! Door haar doelgerichte aanpak kom je snel tot de kern. Middels spiertesten kom je erachter wat het echte probleem is en ga je samen aan de slag om deze zelfsabotage op te lossen. Daarnaast krijg je handvatten om thuis mee aan de slag te gaan. Al met al een fijn traject, met een fantastisch resultaat. Ik heb geen paniekaanvallen meer, slaap goed en zit lekker in mijn vel! Ik kan voor mijn gevoel beter relativeren en mij minder zorgen maken om zowel zakelijke als privégebeurtenissen. Vooral de manieren om de piekerknop uit te zetten helpen enorm hierbij. Dank daarvoor Roos!

Anoniem

aanhalingstekens

Roos heeft me mijn leven terug gegeven.

In 2002, net een jaar afgestudeerd als kinesitherapeut kreeg ik de diagnose Depressie met Angstpsychose ( door PTSS). Dat was het dan, weg waren mijn dromen en in plaats daarvan een cadeaupakket bestaande uit zorgen, medicatie , psychiaters , psychologen en ziekenhuisopnames die niet meer op één hand geteld kunnen worden.

In 2020 maakte ik kennis met PMA en zocht ik een coach die met mijn onderbewuste wilde werken. Zo ben ik bij Roos terecht gekomen. Ik voelde heel sterk dit wil ik echt en ik ben nog nooit zo professioneel en respectvol benaderd geweest. Ze gaf me de tijd, ruimte en tools om bij mijn onderbewuste te komen dat ik meer en meer nu ook nog aanspreek. Het is uiteindelijk een combinatie geworden van PMA en hypnotherapie die mij zo goed geholpen heeft.

Veranderen gebeurt niet op één twee drie, maar ik hoef geen psychologen en medicatie meer, heb geen opnames meer gehad maar wel een nieuw cadeaupakket: tonnen energie, ruimte voor mezelf en anderen en een nieuw levensmotto: Dat ik elke dag een betere versie van mezelf worden mag.

Valérie Helsen uit België

aanhalingstekens

Zekerder, stabieler en vrijer

Ik heb een hypnotherapie sessie bij Roos geboekt omdat ik na heel veel andere vormen van werk aan mezelf met een gevoel bleef lopen waar ik vanaf wilde. Ik had een goed gevoel bij Roos waardoor ik het aandurfde deze sessie aan te gaan. Roos heeft mij geweldig goed begeleid in een voor mij pittige sessie. Haar professionaliteit, nuchterheid en kunde maken dat ik alle vertrouwen in haar en haar werk heb. Sindsdien voel ik me zekerder, stabieler en vrijer!

Anouk