Waarom doelen niet belangrijk zijn! En wat je wél doet om te veranderen

MIND-NAVIGATIE

VOOR
GRIP
OP JE ANGST

en eindelijk
RUST IN JE HOOFD

Roos Simbula
Breinexpert

Mind-navigatie Maarssen Utrecht | Roos Simbula

Effe eerlijk…….

Ok, dus je hebt in je leven als vrouw al best wel wat aan je persoonlijke ontwikkeling gedaan. Een psycholoog of coach bezocht, boeken gelezen en workshops gevolgd, wat ook wel wat heeft opgeleverd.

Maar toch wringt het nog! Want ondanks alles wat je al hebt gedaan, blijf je toch piekeren en aan jezelf twijfelen. Daardoor sta je altijd  ‘aan’, heb je stress en zit je laag in je energie. Je wordt geleefd in plaats van dat jij de regie hebt over jouw leven. En je dromen? Je hebt absoluut leuke ideeën, maar dat wat anderen ervan zouden vinden en de ‘ja- maar’ houdt je steeds tegen om er echt mee aan de slag te gaan.

Grip op je angst krijgen is écht mogelijk

De meeste mensen hebben al veel geprobeerd, maar ervaren toch nog steeds

Dat die ene rotopmerking van die collega of vriendin vastgeplakt lijkt te zitten in je hoofd. Dagenlang! Welke activiteit je ook onderneemt, hij blijft maar door je kop zingen, met alle bijbehorende rotgevoelens en stress. Het is als de luis in de pels, als het flubbertje in je neus wat er na 8 keer peuteren nog niet uit is.

Welke project je op je werk ook start, welke ideeën je ook hebt voor je persoonlijke ontwikkeling, daar zijn steeds die beren op de weg, die je remmen en je plezier vergallen. Je kent ze maar al te goed: de ‘Wat-nou-als‘ en de ‘Wat zullen anderen er van vinden‘…….

Dat de grammofoonplaat met vaak dezelfde negatieve of angstige piekergedachten elke dag wel één of meerdere keren afgespeeld wordt. En als de naald écht blijft hangen, vraag je je gefrustreerd af waar in godsnaam die uitknop toch is, want je hebt hem nog steeds niet gevonden.

Dat je een enorme hekel hebt aan fouten maken. Je kijkt elke mail drie keer na voordat je hem verstuurt en mensen weten van jou: ‘die levert geen half werk’. Ondertussen zorgt deze bewijsdrang ervoor dat je reservetank met energie steeds verder leegloopt en dat je niet aan genieten en ontspannen toekomt.

 Dat alles wat je tot nu toe geprobeerd hebt aan therapie, zelfhulpboeken en online cursussen in de marges heeft geholpen, maar niet blijvend iets heeft opgeleverd. Rust in je hoofd blijft een verre droom.

Als er niks verandert…

Hoe lang houd je dit dan nog vol? Hoe lang ga je nog door met doen wat ‘hoort’ en wat jij van jezelf verwacht terwijl je wéét dat het je opbreekt? En dan die constante onzekerheid en dat oneindige piekeren! Hoeveel mag dat je nog kosten aan tijd, energie en simpelweg niet kunnen genieten? Eigenlijk weet je best dat het zo niet verder kan, maar waarom ga je er dan toch mee door? Wordt het niet eens tijd om hier nu écht voorgoed afscheid van te nemen? 

Mind-navigatie Maarssen Utrecht | Roos Simbula

Ik kan je hiermee helpen! Wil je meer weten?

Recensies

Een heel fijn traject met een fantastisch resultaat!

Ik had last van paniekaanvallen en slapeloosheid. En ik maakte mij veel zorgen om dingen. Na een lang traject bij een psycholoog met weinig resultaat ben ik op zoek gegaan naar andere methoden. Een bekende van mij wees mij op de behandelingen bij Roos, waarbij je ingaat op je onbewuste. Eindstand bleek dit een schot in de roos! Door haar doelgerichte aanpak kom je snel tot de kern. Middels spiertesten kom je erachter wat het echte probleem is en ga je samen aan de slag om deze zelfsabotage op te lossen. Daarnaast krijg je handvatten om thuis mee aan de slag te gaan. Al met al een fijn traject, met een fantastisch resultaat. Ik heb geen paniekaanvallen meer, slaap goed en zit lekker in mijn vel! Ik kan voor mijn gevoel beter relativeren en mij minder zorgen maken om zowel zakelijke als privégebeurtenissen. Vooral de manieren om de piekerknop uit te zetten helpen enorm hierbij. Dank daarvoor Roos!

Anoniem

Roos heeft van mij een positiever mens gemaakt

Door een aantal gebeurtenissen in mijn leven heb ik met verschillende psychologen gesproken, deze mensen konden mijn muur niet afbreken. Dankzij mijn vader ben ik in contact gekomen met Roos. Roos sloeg de spijker met de eerste sessie al op zijn kop. Door de dingen in het verleden te begrijpen en te accepteren, heb ik minder stress, vind ik andere dingen belangrijk. Na de sessies heb ik minder last van negatieve stemmen in mijn hoofd, waar ik vroeger lang last had van een fout die ik had gemaakt, kan ik deze nu makkelijker naast me neerleggen en ligt mijn lat ook lager. Ook is de ziekte van Crohn ook minder aanwezig in mijn leven. Ik ben momenteel zelfs gestopt met de medicatie daarvoor. Roos heeft van mij een positiever mens gemaakt.
Roos, heel erg bedankt voor de inzichten en de zelfliefde die ik dankzij jou ervaar.

Groetjes,

Gerjanne van Middendorp

Met Roos heb ik enorme stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling

Met Roos heb ik enorme stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling. Toen ik in mijn 2e burn-out belandde begreep ik dat ik echt iets moest veranderen aan mezelf om niet meer in deze situatie terecht te komen. Roos heeft me laten inzien wat mijn overtuigingen zijn, waar ze vandaan komen en hoe ik ze kan ombuigen naar andere, meer functionele overtuigingen. Ze heeft bij mij PMA en hypnotherapie ingezet, maar combineerde dit ook elke sessie met een voor- en nagesprek waarin zij concrete voorbeelden geeft en heel helder en met humor uitlegt en verbanden legt. Haar kennis en inzicht hebben mij in de sessies gigantisch vooruit geholpen.
Ik heb mezelf op mijn 37e leren kennen, ik voel me vrijer en ik ben ervan overtuigd dat ik niet in een derde burn-out terecht zal komen. Ik ben zekerder en blijer geworden en ik heb mezelf met het inschakelen van Roos een cadeau gegeven waar ik mijn hele leven van zal profiteren.

Hartelijke groet,

Denise van Damme

Heb je een vraag over jouw specifieke situatie en wil je weten hoe het Mind-navigatieprogramma anders is dan al het andere wat je al geprobeerd hebt?